- Reaksiyon skoru
- 2
googledan bir şey inidrince inmiyor sadece ağ ile güveli modda iniyor nasıl düzeldebilirim
En azından tam kopyala yapıştır yapsaydın.Ağ ile Güvenli Mod, İnternet'e veya ağınızdaki diğer bilgisayarlara erişmek için gereken ağ sürücülerini ve hizmetleri ekler. Bilgisayarınızı Ayarlar'dan, oturum açma ekranından ya da siyah veya boş ekrandan güvenli modda başlatma hakkında bilgi edinmek için aşağıdaki bölümler arasında seçim yapın
En azından tam kopyala yapıştır yapsaydın.
Biraz eksik kalmış o yüzden dedim.anlamadım dalgamı geçiyorsun yoksa belirtmeyemi çalışıyorsun ben zaten bu tür şeylerde geneleden googleden alıp yapıştır yapıyorum ve bunu saklamıyorum yani bana sorsan kopyala yapıştırmı yaptın diye evet derim zaten insanlar googlede aratmadan buraya yazıyor bir googleye yazıp baksınlar olmazsa buraya sorsunlar diye yapıştır yapıyorum zaten ben bunu saklamıyorum ama uyarmak için dediysen teşekkürler ama orda zaten hepsi var yarısını falan almadım git yaz bak o hepsi
Biraz eksik kalmış o yüzden dedim.![]()
Adam bir şey dememiş kianlamadım dalgamı geçiyorsun yoksa belirtmeyemi çalışıyorsun ben zaten bu tür şeylerde geneleden googleden alıp yapıştır yapıyorum ve bunu saklamıyorum yani bana sorsan kopyala yapıştırmı yaptın diye evet derim zaten insanlar googlede aratmadan buraya yazıyor bir googleye yazıp baksınlar olmazsa buraya sorsunlar diye yapıştır yapıyorum zaten ben bunu saklamıyorum ama uyarmak için dediysen teşekkürler ama orda zaten hepsi var yarısını falan almadım git yaz bak o hepsi
Adam bir şey dememiş ki.Sadece '' güvenli modda başlatma hakkında bilgi edinmek için aşağıdaki bölümler arasında seçim yapın'' kısmında aşağı yok.
Yok değil. Biraz off-topic olmuş.yani dalga geçmek amaçlı değil demi