Gopro Hero almayı düşünüyorum

Sproyt12

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
12000
Şuanda internetten sipariş edersen 10.800 tl ye kadar düşüyor hatta, diğer kameraların kalitesinden şüphe ettiğim için gopro almayı düşündüm ve yeni çıkarılmış bu kamerayı gördüm
hem ucuzdu hemde gopro kalitesi diye düşündüm ama daha hiçbir inceleme videosu göremedim ne yurtdışı ne türkiye bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

bataryası dahili olmuş bu modelde.

bataryası dahili olmuş bu modelde.
evet ama aklıma bir şey takıldı titreşim önleme sadece gopronun kendi uygulamasından yapabiliyorsun diyor sd kartta herhangi bir titreşim önleme olmuyor veya kameranın kendi özelliğinde yok sanırım diyelim ki uygulamayı kullanmaya karar verdik abonelik sistemi var ve 25 dolar yıllık diyor çok olmasada bunu ödemek istemem bu yüzden kamerayı alınca hediye olarak abonelik hediye ediyor mu veya bu kameraya yakın fiyatta ve performansta muadilleri var mı

sjcam in titreşim özelliği yeterli benim için yeterli m20 için konuşursak soya ekleyebilsem iyi olurdu ama 2.5-3 dk video 400-500 mb 4k da.
başka moedellere ait videolar ekledim.
bu bendeki model ama artık eski sayılır.

evet ama aklıma bir şey takıldı titreşim önleme sadece gopronun kendi uygulamasından yapabiliyorsun diyor sd kartta herhangi bir titreşim önleme olmuyor veya kameranın kendi özelliğinde yok sanırım diyelim ki uygulamayı kullanmaya karar verdik abonelik sistemi var ve 25 dolar yıllık diyor çok olmasada bunu ödemek istemem bu yüzden kamerayı alınca hediye olarak abonelik hediye ediyor mu veya bu kameraya yakın fiyatta ve performansta muadilleri var mı
i

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,736
Üyeler
183,629
Son üye
T-650
Geri