Perma Yİyecek Birisi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
oldumu hocamBeden hocası okulda da aynı canlı derste de aynı o zaman sizin.
oldumu hocamBeden hocası okulda da aynı canlı derste de aynı o zaman sizin.
Maalesef olmadı hocam. Attığınız bağlantıdaki yönergeyi de denedim ama benim yaptığım gibi yapmış zaten. En fazla bu kadar oluyor demek ki Windows 7'de.oldumu hocam
hocam sizin sistemin özellikleri neydiMaalesef olmadı hocam. Attığınız bağlantıdaki yönergeyi de denedim ama benim yaptığım gibi yapmış zaten. En fazla bu kadar oluyor demek ki Windows 7'de.
Eski hocam biraz. Temel olarak;hocam sizin sistemin özellikleri neydi
hocam win 10 denediniz mi biraz ağır gelebilirEski hocam biraz. Temel olarak;
R7 240
İ3 550
500 Gb Samsung HDD
Hayır hocam denemedim, dediğiniz gibi biraz ağır gelebilir. Söylemeyi unutmuşum 4 Gb RAM var. Zaten çok kısıtlı bir miktar, bir de Windows 10 kurarsam iyice dolabilir RAM. Bir de Windows 10 kurarsam format gerekibilir sanırsam, sistem için de önemli dosyalar, fotoğraflar da var.hocam win 10 denediniz mi biraz ağır gelebilir
anladımHayır hocam denemedim, dediğiniz gibi biraz ağır gelebilir. Söylemeyi unutmuşum 4 Gb RAM var. Zaten çok kısıtlı bir miktar, bir de Windows 10 kurarsam iyice dolabilir RAM. Bir de Windows 10 kurarsam format gerekibilir sanırsam, sistem için de önemli dosyalar, fotoğraflar da var.
Teşekkürler hocam tekrardan.anladım
Oldu hocam sağolun Eski haline çevirmek istersek nası yapacağız?görev çubuğunu saydam yapmayı göstericeğim önce kişileştir den renklere giriyoruz ve saydamlık efektlerini açıyoruz sonra
Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Themes\Personalize
regedit ten buraya giriyoruz ve enable transparancy i çift tıklayıp açıyoruz ve 0 yapıyoruz enter diyip bir daha transparancy i çift tıklayıp açıyoruz 15 yapıp çıkıyoruz bu kadar
görev çubuğunu saydam yapmayı göstericeğim önce kişileştir den renklere giriyoruz ve saydamlık efektlerini açıyoruz sonra
Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Themes\Personalize
regedit ten buraya giriyoruz ve enable transparancy i çift tıklayıp açıyoruz ve 0 yapıyoruz enter diyip bir daha transparancy i çift tıklayıp açıyoruz 15 yapıp çıkıyoruz bu kadar
ordaki değeri 1 yada dahada koyu istiyorsan 0 yapabilirsinOldu hocam sağolun Eski haline çevirmek istersek nası yapacağız?