Neler Yeni

Görev Çubuğu Saydamlaştırma (Programsız)

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Maalesef olmadı hocam. Attığınız bağlantıdaki yönergeyi de denedim ama benim yaptığım gibi yapmış zaten. En fazla bu kadar oluyor demek ki Windows 7'de.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
hocam win 10 denediniz mi biraz ağır gelebilir
Hayır hocam denemedim, dediğiniz gibi biraz ağır gelebilir. Söylemeyi unutmuşum 4 Gb RAM var. Zaten çok kısıtlı bir miktar, bir de Windows 10 kurarsam iyice dolabilir RAM. Bir de Windows 10 kurarsam format gerekibilir sanırsam, sistem için de önemli dosyalar, fotoğraflar da var.

En İyi Cevap
3
Hayır hocam denemedim, dediğiniz gibi biraz ağır gelebilir. Söylemeyi unutmuşum 4 Gb RAM var. Zaten çok kısıtlı bir miktar, bir de Windows 10 kurarsam iyice dolabilir RAM. Bir de Windows 10 kurarsam format gerekibilir sanırsam, sistem için de önemli dosyalar, fotoğraflar da var.
anladım

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
görev çubuğunu saydam yapmayı göstericeğim önce kişileştir den renklere giriyoruz ve saydamlık efektlerini açıyoruz sonra
Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Themes\Personalize
regedit ten buraya giriyoruz ve enable transparancy i çift tıklayıp açıyoruz ve 0 yapıyoruz enter diyip bir daha transparancy i çift tıklayıp açıyoruz 15 yapıp çıkıyoruz bu kadar
Oldu hocam sağolun :D Eski haline çevirmek istersek nası yapacağız?

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
görev çubuğunu saydam yapmayı göstericeğim önce kişileştir den renklere giriyoruz ve saydamlık efektlerini açıyoruz sonra
Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Themes\Personalize
regedit ten buraya giriyoruz ve enable transparancy i çift tıklayıp açıyoruz ve 0 yapıyoruz enter diyip bir daha transparancy i çift tıklayıp açıyoruz 15 yapıp çıkıyoruz bu kadar
1617609175155.png

İşe yaradı 👍

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Muazzam gözüküyor eve geçince denerim teşekkürler.

Top Bottom