1721
80+ Bronze
ayarlara gir hesaplardan bunun yerine yerel hesap aç deAlıntıyı görüntüle
windosw yerel hesap nedir anlamadım ne yapmam lazım
ayarlara gir hesaplardan bunun yerine yerel hesap aç deAlıntıyı görüntüle
windosw yerel hesap nedir anlamadım ne yapmam lazım
yaptım şimdi yapmam gereken başka bir şey var mı artık microsoft benden bilgi almadıgı icin hizmet ana bilgisayarı cok fazla bellek yemeyecek miayarlara gir hesaplardan bunun yerine yerel hesap aç de
ben xbox oyunları oynamadığım için verileri ve hesap sil yapmıştımyaptım şimdi yapmam gereken başka bir şey var mı artık microsoft benden bilgi almadıgı icin hizmet ana bilgisayarı cok fazla bellek yemeyecek mi
yaptım ama hala eski mailim gorunuyor
Alıntıyı görüntüle
kaynak tüketimini yerel hesapta ne kadar aşağı çekebiliyorsun ?ayarlara gir hesaplardan bunun yerine yerel hesap aç de
hocam hesap sil yazısı nerdeben xbox oyunları oynamadığım için verileri ve hesap sil yapmıştım
technopatta konusunu görmüştüm ancak tam verileri yok elimde.kaynak tüketimini yerel hesapta ne kadar aşağı çekebiliyorsun ?
aşağıda yazıyor hesap ve veri kaldır diyehocam hesap sil yazısı nerde
Bunun yerine shutup 10++ kullanabilirsiniz.technopatta konusunu görmüştüm ancak tam verileri yok elimde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
aşağıda yazıyor hesap ve veri kaldır diye
yok hocam sonra cs de vac atıyolar. kalsınBunun yerine shutup 10++ kullanabilirsiniz.
ayalarını doğru yaparsan neden vac yiyesin kiyok hocam sonra cs de vac atıyolar. kalsın
hocam çok önemli değilse sizin için sıfırdan temiz kurulum yapın sıfırlayın ve sıfırlandıktan sonra sorduğu soruların hiçbirini seçmeyin çevrimdışı hesap kullanın ve bazı izinler isteyecek onlarıda kapatıp kurulumu bitirin sıkıntı olmayacaktırhocam hesap sil yazısı nerde
hocam valla o kadar ugrascagım kadar onemsemiyom ne bilgi alıyosa alsın microsofthocam çok önemli değilse sizin için sıfırdan temiz kurulum yapın sıfırlayın ve sıfırlandıktan sonra sorduğu soruların hiçbirini seçmeyin çevrimdışı hesap kullanın ve bazı izinler isteyecek onlarıda kapatıp kurulumu bitirin sıkıntı olmayacaktır
yok hocam uğraşamamayalarını doğru yaparsan neden vac yiyesin ki
hocam çok bi bilgileriniz yoksa yapabilirsiniz hem daha rahat kurulum olacaktırhocam valla o kadar ugrascagım kadar onemsemiyom ne bilgi alıyosa alsın microsoft