GÖREV YÖNETİSİNİ AÇINCA CPU KULANIMI DUSUO

ICEFLASH

80+
Reaksiyon skoru
10
GÖREV YÖNETİSİNİ AÇINCA CPU KULANIMI DUSUO acılır acılmaz 90 gozukuo onra 11 e ınıo bırde normalde 90 fln olunca fan seı gelıo oyun oynarken fln fan nomal ama

Deneme amaçlı mı gönderi atıyorsun?

Böyle başlık atılmaz. Bir uygulaman vardır harici onu resmedersin sonrada gyöneticisi resmini sonrada meramını anlatırsın birisi cevap verir.

1751381419381.webp

normal

GÖREV YÖNETİSİNİ AÇINCA CPU KULANIMI DUSUO acılır acılmaz 90 gozukuo onra 11 e ınıo bırde normalde 90 fln olunca fan seı gelıo oyun oynarken fln fan nomal ama
Dostum gözünü seveyim düzgün kullanın şu dili. Technopat değil diye çok gevşemeyin bu nasil bi başlık nasıl bir açıklama. Doğru dürüst açıklayıp yardım istesene.

Dostum gözünü seveyim düzgün kullanın şu dili. Technopat değil diye çok gevşemeyin bu nasil bi başlık nasıl bir açıklama. Doğru dürüst açıklayıp yardım istesene.
ne var gayet normal cevap verceksen er

normal değil kanka ilkokula giden çocuk daha düzgün yazar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herhangi bir sorun teşkil etmiyor bu durum bilgisayarda

daha cumleleri yan yana getiremiyorsun forumda yardim etmek isteyenleri tersliyorsun foruma katilimin normal fakat forumda kalman kisa surecek gibi duruyor

forumda bende imla kurallarina dikkat etmiyorum fakat yardim almak veya yardim etmek istedigimde gayet acik ve net oluyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,613
Üyeler
184,190
Son üye
JetstreamSam61
Geri