Görme engelli Kenan baş gittiği tekelde darp edildi

KrofeSSional

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
551
Yani diyecek bir şey bulamıyorum. Kendisini tanırdım çöplerini atar gitmek istediği yere bırakırdım fakat ev sahibi evi afkanlara kiralıyabilmek için kovdu o da bir dükkan da yaşıyormuş. Hayatından hiç bahsetmedi haberde gözlerini 2012 yılında yanlış tedavi yüzünden kaybetmiş hala davanın sonuçlanmasını bekliyormuş. Bir insan neden kör bir adama saldırır? Sadece gücün kör adamamı yetiyordu? O adam sana ne yaptı? Sadece çekirdek almak için girdi o bakkala, seninle alakası bile yok. Bir de bu adam bile diyemeyeceğim şahıs serbest bırakılmış. Kelimelerin tükendiği yerdeyim...

Ayı var... ayı var. Bunlara ayılığı yakıştırmak hakaret olur.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Vicdan bazılarında yok işte *** aptalı bunun gibi insanlar çok can sıkıyor artık senin ben ***
Türkiyede Adalet sadece sarayların ismidir

Bu şahısa ne desem dediğim kişilere hakaret oluyor.

Artık herkes kendi çıkarında kimse kimseye bir kuruş fayda sağlamıyor maalesef. Sözde Müslümanız ama Müslümanın m si yok.
kankacım müslüman olup iyi olmayan çok fazla insan varsa müslüman olmayıp iyi olan çok fazla insan var lütfen iyi insanlığı dine entegre etme yanlış anlamsın umarım

kankacım müslüman olup iyi olmayan çok fazla insan varsa müslüman olmayıp iyi olan çok fazla insan var lütfen iyi insanlığı dine entegre etme yanlış anlamsın umarım
Benim sözüm bu şahıslara, kesinlikle dine entegre ettiğim falan yok. Aramızda cidden çok iyi insanlar var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,845
Üyeler
190,652
Son üye
Ferhaterren
Geri