Görsel Programlama ExecuteNonQuery hatası

JASONNN

80+
Reaksiyon skoru
0
Görünürde hiç bir hata yok gibi fakat hata alıyorun bilen anlayan varsa lütfen yardım etsin proje ödevimi yetiştirmem gerekiyor.

hata text dosyasını atmadım buraya linki: https://justpaste.it/1k4xj
1641434329854.png

ekle_sil_guncelle fonksiyonundaki sql sorgunda yazım yanlışı(syntax hatası) var gibi gözüküyor. O fonksiyondaki sorgunu da atar mısın buraya

@SorryImSoBussy hocam sen yazılımcıydın galiba anlarsın.
Evet ileri düzey insansı robot, robotik ve web kodlama uzmanıyım. Etiket attığın için teşekkür ederim.

Görünürde hiç bir hata yok gibi fakat hata alıyorun bilen anlayan varsa lütfen yardım etsin proje ödevimi yetiştirmem gerekiyor.

hata text dosyasını atmadım buraya linki: https://justpaste.it/1k4xj
Alıntıyı görüntüle
Sorun syntax hatası fakat belirttiğin satırda bir sorun göremedim. Büyük ihtimalle yukarıda bulunan valuelerden birinin yanında bir syntax hatası yapmışsın. O da aşağıdaki satırda etkileşime geçtiği için hatayı o satırda alıyorsun. Tüm valueleri görmeden bir şey diyemem ama yukarıda paylaştığın hata kodunda şu yazıyor ;

Kod:
System.Data.SqlClient.SqlException
  HResult=0x80131904
  İleti=Incorrect syntax near the keyword 'into'.

into kelimesinin yanında syntax hatası yapmışsın. Genelde hata yok gibi dursa da using komutu ile cache temizleme gibi küçük nüanslar programlamacıların gözünden kaçıyor ve ileri adımlarda hata alabiliyorlar. Ya da aşağıdaki örnekte verdiğim gibi;

SQL:
String sql = "INSERT INTO User (login, password, status) " +
            "VALUES (@login, @password, @status)";

hata olmasa dahi User komutu syntax hatası verecektir bizlere. Çünkü bazen biz doğru yazsak bile editör bunu [User] ya da [user] şeklinde istiyor.

Kısacası hata yukarılarda bir yerlerde :) O satırda değil. Net olarak şurada diyemiyorum ama burada olmadığı kesin :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,293
Üyeler
188,227
Son üye
Sametsen677
Geri