Sen çok kral adamsın biliyor musunSIGNUM lame 70 cm kablo düzenleyici - 30200253 | IKEA
SIGNUM lame 70 cm kablo düzenleyici - 30200253 ve birbirinden çeÅitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Ne demek dostum hayırlı olsunSen çok kral adamsın biliyor musun
Priz + modem koyacam da hocam priz sığar sanırım fakat modemden emin olamadımSIGNUM lame 70 cm kablo düzenleyici - 30200253 | IKEA
SIGNUM lame 70 cm kablo düzenleyici - 30200253 ve birbirinden çeÅitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Benimkinde monitör adaptörü 3-4hdmi 2 Ethernet 5-6 adet güç kablosu geçiyor sorun yaşamadımPriz + modem koyacam da hocam priz sığar sanırım fakat modemden emin olamadım
Sizinki bunun aynısı sanırım o halde alayim bunu teşekkür ederimBenimkinde monitör adaptörü 3-4hdmi 2 Ethernet 5-6 adet güç kablosu geçiyor sorun yaşamadım
Aynısı evet masa da ikea direkt yuvaları var montajı çok kolaySizinki bunun aynısı sanırım o halde alayim bunu teşekkür ederim
benim masa farklı hocam monte edebilirim dimi ?Aynısı evet masa da ikea direkt yuvaları var montajı çok kolay