Neler Yeni

Görseldeki arsa ileride değer kazanır mı?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,322
İsim
Semih Boran
İmrahor projesini ilk defa duydum. İptal edildiği yazıyor doğru mu?
İptal edildi mi bilmiyorum ama oraya millet bahçesi yapılıyordu en son diye biliyorum. Birde böyle bir şey var:

Son düzenleme:

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte toprak her zaman kazandırır diye bir olay var hocam. Hele ki babadan kalma arazi ise satmayın derim. 3-5 yıl sonra daha da yükselir sattığınıza pişman olursunuz, başka bir yerde değerlendirecekseniz orası ayrı.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,720
İsim
Taha yücel
Merhaba, babadan kalan bir arsa var. Sinpaş marina Ankara karşısında, Eymir gölünün yanında. Sizce bu arsaya imar gelir mi? Gelirse kaç yıla gelir? Konut dikerler mi sinpaş marina gibi... Şu an otlakiye olarak geçiyor.
Arsanın konum bilgisi: Ankara çankaya mühye ada: 158 parsel no: 1
Not: Bu arsanın tamamı değil ufak bir kısmı bize ait.
knk bu devirde arsa saatmamak lazım baksana her yer arap doluyor yakında türk kalmayacak resmen en kötü küçük ev yaparsın başını sokacak evin olur
tahminim 3-5 seneye değerlenir ankarayı çok bilmiyrum ama istanbul oturuyorum ben

brkatl06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berk Atlı
İptal edildi mi bilmiyorum ama oraya millet bahçesi yapılıyordu en son diye biliyorum. Birde böyle bir şey var:

Mahkeme, vadideki yapılaşmanın doğal afetler açısından risk taşıdığına karar vermiş 2022 yılında. Proje yarıda kalmış.​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,147
Üyeler
166,162
Son üye
Melih09
Top Bottom