Millet Bahçesi yapılan yerdeki araziler değer kazanır mı?

brkatl06

80+
Reaksiyon skoru
9
Çoklu Konu, Spam
Merhaba görselini koymuş olduğum yerdeki kırmızı alandan hisseli tapumuz var. Ankara Çankaya Belediyesi tam önüne imrahor millet bahçesi yapıyor sanırım. Yapılacak kısımları yeşillere çizdim. Bunun bizim hisseli tapumuza ne gibi etkileri olur? Hisseli tapumuzun şu an imarı yok.
Yer: Ankara/Çankaya Mühye
Bizim hisseli tapunun bilgisi: Ankara/Çankaya Mühye Ada: 158 Parsel: 1 [Eymir gölünün yakınında] Sitesinden incelemek isteyenler için : https://parselsorgu.tkgm.gov.tr/#ara/idari/1400/158/1/1693430097526

Ekler

• MilletBahçesi.png
    MilletBahçesi.png
    1.9 MB · Hit: 90
Bence gayet değerli bir arazi. İleriki yıllarda daha da değerlenecektir. Millet bahçesi etrafındaki evler bulunduğum şehir olan Sakarya'dan örnekle ekstra pahalı. Sonuçta ayağının dibinde yeşil alan oluyor. Eğer tapunuz imara açık ve uygun ise değerlenmesini beklemeniz yararınıza olacaktır. Müteahhitler oraya apartman dikmeye şimdiden ellerini ve ceplerini ısındırıyordur.

Bence gayet değerli bir arazi. İleriki yıllarda daha da değerlenecektir. Millet bahçesi etrafındaki evler bulunduğum şehir olan Sakarya'dan örnekle ekstra pahalı. Sonuçta ayağının dibinde yeşil alan oluyor. Eğer tapunuz imara açık ve uygun ise değerlenmesini beklemeniz yararınıza olacaktır. Müteahhitler oraya apartman dikmeye şimdiden ellerini ve ceplerini ısındırıyordur.

Mahkeme, vadideki yapılaşmanın doğal afetler açısından risk taşıdığına karar vermiş 2022 yılında. Proje yarıda kalmış. Nasıl değerlendiricekler acaba?​

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
kardeşim bu kaçıncı konu yeter ya git parasını ver bilen birisiyle değerlendirmesini yap ne araziymiş a*

Millet bahçesi gördüğüm nadir kötü yerlerden. Görünce hayatı sorguluyorum.

Mahkeme, vadideki yapılaşmanın doğal afetler açısından risk taşıdığına karar vermiş 2022 yılında. Proje yarıda kalmış. Nasıl değerlendiricekler acaba?​

İyice araştırılıp arsanın yapılaşmaya açık olup olmadığı araştırılmalı. Eğer ev yapılamayacak durumdaysa değerlenmenin çok da fazla olmasını beklemiyorum. YTD

kardeşim bu kaçıncı konu yeter ya git parasını ver bilen birisiyle değerlendirmesini yap ne araziymiş a*
Bilgiyi ücretsiz elde edebilecekken , acelem yoksa neden para vereyim? Belki 15 yıl sonra değerlenecek ve imar çıkacak. Bu süreçte gayrimenkul danışmanına para vermem imar sürecini hızlandırıp/yavaşlatmayacak. Forumlardan fikir ve bilgi topluyorum acelem yok.

Geri