Neler Yeni

Çözüldü✓ görseldeki sorunu nasıl düzelte bilirim

FUTTU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hasan
merhaba yeni bir laptop aldım hp victus i5-13500h işlemci var oyunlarda fps artırmak için çalıştıra msconfig yazıp ordaki ayarlardan işlemci çekirdeğini 16 seçiyorum ama kaydet dediğimde bi hata gibi bişey veriyo bende anlamadığım için size sormak istedim
Ekran görüntüsü 2023-06-14 174543.png

burda ne yapmalıyım

talha_s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Talha
Konuyla alakasız aynı laptop bende de var oyunlarda kaç FPS alıyorsun?

FUTTU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyla alakasız aynı laptop bende de var oyunlarda kaç FPS alıyorsun?
Hocam çok oyun yüklemedim olanları yazim ama

valoda en düşük ayarlar fişe takılıyken 300-400 fişe takılı değilken 200-300

High on live ultura ayarlar dlss açık fişe takılıyken 150-200 fişe takılı değilken 90-120

Atomic heart ultura ayarlar dlss açık fişe takılıyken 150-250 fise takılı değilken oynamadım

talha_s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Talha
Valoda çatışmada kaç FPS ye kadar düşüyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ömer
merhaba yeni bir laptop aldım hp victus i5-13500h işlemci var oyunlarda fps artırmak için çalıştıra msconfig yazıp ordaki ayarlardan işlemci çekirdeğini 16 seçiyorum ama kaydet dediğimde bi hata gibi bişey veriyo bende anlamadığım için size sormak istedim
Alıntıyı görüntüle
burda ne yapmalıyım
Bitlocker gibi dosya şifreleme programı kullanmıyorsanız evet diyip geçin, kullanıyorsanız hayır diyip deaktif etmeniz gerekiyor bu arada bu işlem herhangi bir performans artışı sağlamaz.

FUTTU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bitlocker gibi dosya şifreleme programı kullanmıyorsanız evet diyip geçin, kullanıyorsanız hayır diyip deaktif etmeniz gerekiyor bu arada bu işlem herhangi bir performans artışı sağlamaz.
Hocam konu çözüldü zaten ilgin için teşekkürler bitlocker şifreside işlemci çekirdek sayısını artırmaya çalışdığımda çıkıyodu

Top Bottom