Eymenzz 80+ Bronze Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 787 Dahası Reaksiyon skoru 153 İsim Eymenarthur Dün, 20:52 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 PNSHER yazmış: İlk oyunun grafik bakımından halen gideri var. Sırasıyla oynamanızı tavsiye ederim. Devamı için tıklayın... tamamdır oyle yapayım
PNSHER yazmış: İlk oyunun grafik bakımından halen gideri var. Sırasıyla oynamanızı tavsiye ederim. Devamı için tıklayın... tamamdır oyle yapayım
EmreE38 80+ Bronze Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 1,262 Dahası Reaksiyon skoru 251 İsim EmreE Dün, 20:58 #15 Eymenzz yazmış: yukardaki arkadas 2 de konusmadıgını soyledi karatkerin Devamı için tıklayın... Diğer karalterlerde var
Eymenzz yazmış: yukardaki arkadas 2 de konusmadıgını soyledi karatkerin Devamı için tıklayın... Diğer karalterlerde var
klementayn 80+ Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 58 Dahası Reaksiyon skoru 18 İsim Tolga Dün, 21:33 #16 Ben tüm oyunları oynayıp değerlendirme yaptım hocam. Oynanacaksa sırasıyla oynanması gerekiyor hikaye için.
Ben tüm oyunları oynayıp değerlendirme yaptım hocam. Oynanacaksa sırasıyla oynanması gerekiyor hikaye için.