Görüntü bir geliyor bir gelmiyor

Reaksiyon skoru
4
Dün vatan bilgisayardan hazır sistem aldım 5070 ti lı bir. Görüntü gelmiyor monitöre bazen geliyor geldiğinde iste 10 15 dakika sonra kasıyor ve görüntü gidiyor ama kasa kapanmıyor ekran kartının sürücüsünü güncelledim ama olmuyor yardımcı olabilir misiniz?

portları denediniz mi tek tek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim 1 inci sistemimde 4070 vardır bir ara böyle bir sorun yaptı ama port girişini değiştirince düzeldi

portları denediniz mi tek tek

benim 1 inci sistemimde 4070 vardır bir ara böyle bir sorun yaptı ama port girişini değiştirince düzeldi
Hdmi da denedim aynı sorun devam etti monitörde olabilir diye eski kasamı denedim eski kasamda normal çalışıyordu

monitör problemli o zaman hiç uğraşma kendini yorma aldığın yere götür değiştirsinler başın ağrımaz
Arkadaş eski kasasında denemiş ve monitörde problem olmadığını söylüyor. Nasıl monitör olduğu kanısına vardınız?

Hdmi da denedim aynı sorun devam etti monitörde olabilir diye eski kasamı denedim eski kasamda normal çalışıyordu
Diğer portları ve kablo değiştirerek tekrar deneyiniz eğer yine de sıkıntı devam ediyorsa Vatan yolu gözüküyor sanırım.

Arkadaş eski kasasında denemiş ve monitörde problem olmadığını söylüyor. Nasıl monitör olduğu kanısına vardınız?

Diğer portları ve kablo değiştirerek tekrar deneyiniz eğer yine de sıkıntı devam ediyorsa Vatan yolu gözüküyor sanırım.
bende de aynı problem oldu çünkü sonra kendi kendine düzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,678
Üyeler
174,017
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri