Görüntü bulanıklığı

Reaksiyon skoru
3
Gençler merhaba. 1 hafta once sıfır kasa aldım. Monitorum eski 60 hrtz monitor . Vga ile donusturucuden goruntu alıyorum. İlk açıldığında yazılar bulanık oluyor vga kablosunu dönüşturucude cıkarıp taktığımda düzeliyor sorun nerde olabilir acaba ekran kartında sıkıntı olabilirmi

donusturucuden kaynaklı bır sorun . donusturucuyu degıstırmeni önerırım

Gençler merhaba. 1 hafta once sıfır kasa aldım. Monitorum eski 60 hrtz monitor . Vga ile donusturucuden goruntu alıyorum. İlk açıldığında yazılar bulanık oluyor vga kablosunu dönüşturucude cıkarıp taktığımda düzeliyor sorun nerde olabilir acaba ekran kartında sıkıntı olabilirmi
Dönüstürücüler sağlıklı olmuyor.

Bende dönüştürücü kullanıyorum bendede ekranda dikey çizgiler var galiba sorun donüştürücüde. Bi an önce hdmi monitöre geçmemiz lazım ?

Dostum vga dönüştürücülerde hep sıkıntılar var zaten şu anda benim abim kullanıyor vga kasaya takılı hdmi monitöre takılı sanırsam senin olayının tam tersi. Ve 144hz olan monitör 60hz olarak kullanıyor ekranda tüplü televizyon gibi çizgiler var ekran kartında bir sıkıntı yok.

Vga değilde hdmi den alırsan daha iyi görüntü elde edersin sorun muhtemelen dönüştürücüden

Aynı sorunu yaşadım.Dönüştürücüm eskiydi fakat monitör üzerindeki auto tuşum ile bu sorunu halletmiştim.Dönüştürücü kaynaklı olabilir net konuşmak zor.

Dönüştürmek için kullandığın aparatın içindeki kablolar bir şekilde temas ediyor ya da hasar görmüş olabilir. Teknobiyotikte gayet iyi ve sağlam dönüştürücüler var bir göz atmanı öneririm.

valla dostum yenı pc aldıysan VGA dan en kısa zaman da kurtul bence MONITOR desteklıyorsa en azından HDM kullan

Dönüştürmek için kullandığın aparatın içindeki kablolar bir şekilde temas ediyor ya da hasar görmüş olabilir. Teknobiyotikte gayet iyi ve sağlam dönüştürücüler var bir göz atmanı öneririm.
Teknobiyotikden sipariş ettım zaten donusturucuyu ama ikinci el galiba üstünde cizikler var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,749
Üyeler
197,273
Son üye
erdem50.
Geri