K KerimTT 80+ Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 85 Dahası Reaksiyon skoru 39 İsim Kerim Talha TOSUN 21 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar yanlışlıkla ekran kartına güç veren kabloyu 8 pin cpu kısmına takmışım sonradan fark ettim sistem başlamıyordu şuanda kabloları düzelttim fakat hala görüntü alamıyorum neyden olabilir?
Arkadaşlar yanlışlıkla ekran kartına güç veren kabloyu 8 pin cpu kısmına takmışım sonradan fark ettim sistem başlamıyordu şuanda kabloları düzelttim fakat hala görüntü alamıyorum neyden olabilir?
E enescann 80+ Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim EnescanKartop 21 Ocak 2021 #2 anarkatınız işlemciyi tanımıyor olabilir biosunuzu güncellediniz mi sisteminiz güncel mi?
K KerimTT 80+ Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 85 Dahası Reaksiyon skoru 39 İsim Kerim Talha TOSUN 21 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 enescann yazmış: anarkatınız işlemciyi tanımıyor olabilir biosunuzu güncellediniz mi sisteminiz güncel mi? Devamı için tıklayın... Bios'u güncelledim. Fanlar dönüyor power led yanıyor ama görüntü yok. Harici ekran kartı taktım onunla test ediyorum.
enescann yazmış: anarkatınız işlemciyi tanımıyor olabilir biosunuzu güncellediniz mi sisteminiz güncel mi? Devamı için tıklayın... Bios'u güncelledim. Fanlar dönüyor power led yanıyor ama görüntü yok. Harici ekran kartı taktım onunla test ediyorum.
E enescann 80+ Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim EnescanKartop 21 Ocak 2021 #4 Sisteminiz nedir?