Yardım görüntü gelmiyor yardım LÜTFEN

barxisra

80+
Reaksiyon skoru
15
merhaba sistemdeki parçalar şu şekilde
ryzen 5 5600x işlemci
asus prime b550m-k anakart
msi 3060 ventus x3 12 gb oc modeli e.kartı
highpower 750w 80+gold supergd full modüler
gskill 2x16 3600 ram
1 tb m2ssd

anakartın bios sürümü 1002 eski sürüm onuda belirtmek isterim fakat kasa çalışıyor ama elran kartının fanı ilk çalışmada dönmüyor

önce biosunu güncelle emin ol belki anakartın 5000 serisine uyumu yoktur olabilir.

önce biosunu güncelle emin ol belki anakartın 5000 serisine uyumu yoktur olabilir.
ya bende öyle tahmin ediyorumda ekran kartının danları dönmesi lazım değilmi ilk çalışmada

monitörün güce bağlı olduğundan emin ol. görüntü kablosunu taktığın yeri kontrol et. kabloyu incele herhangi bir sorun olabilir. b550 çipsetli anakartlarda bios güncellemesine gerek yok diye biliyorum 5000 serisi için monitörü de kontrol et

monitörün güce bağlı olduğundan emin ol. görüntü kablosunu taktığın yeri kontrol et. kabloyu incele herhangi bir sorun olabilir. b550 çipsetli anakartlarda bios güncellemesine gerek yok diye biliyorum 5000 serisi için monitörü de kontrol et
iyide bios sürümü çok eski 1002
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kabloları doğru yere taktigindan emin ol
kablolar doğru

Şu sıralar bu olaylar neden herkesin başına gelmeye başladı aynı sorunu bende yaşıyorum benim anakart fişi çekti yüksek ihttimal, sende ramleri çıkart silgiyle sil, bios pili çıkar bekle cmos sıfırlamayı deneyip yazar mısın?

Şu sıralar bu olaylar neden herkesin başına gelmeye başladı aynı sorunu bende yaşıyorum benim anakart fişi çekti yüksek ihttimal, sende ramleri çıkart silgiyle sil, bios pili çıkar bekle cmos sıfırlamayı deneyip yazar mısın?
yok anakartı servise yollayacam bios güncelleme için

ya bende öyle tahmin ediyorumda ekran kartının danları dönmesi lazım değilmi ilk çalışmada
bazı ekran kartlarında sessiz çalışma dalgası var 55 60 dereceden sonra fanlar döner ama ilk başta dönmesi lazım sonra durması lazım

bazı ekran kartlarında sessiz çalışma dalgası var 55 60 dereceden sonra fanlar döner ama ilk başta dönmesi lazım sonra durması lazım
anakartı bios için gönderiyorum çok eski bios sürümü varmış üzerinde

işlemci yok 3 bnesil veya 4 nesil işlemci lazım benim işlemci 5 nesil
senin anakartta 5000 serisine hazır yazıyor ama eski üretimse olmayadabilir. bu arada click bios yokmuş ya eski işlemci bulcan yada dediğin gibi servise göndericen ama bence uğraşma servisle yakında tanıdık cafe vs yok mu 2 dk götür bi işlemci taksınlar şimdi servise ver bekle ki gelsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,610
Üyeler
190,772
Son üye
mtahasari
Geri