Görüntü Gidiyor kasa çalışıyor

Furky34

80+
Reaksiyon skoru
3
Evet Arkadaşlar nerdeyse 1 yıl önce bir PC aldım 2.el sistem şu şekilde
GTX 1080 AMP extreme zotac
Xpg d41 8gb single ram
Asus b450mk
Jd 120gb ssd
Ryzen 5 1600
PowerBoost 500w Psu

Son birkaç aydır oyunlardayken ekran gidiyo hala arkadaşlarımla konuşabiliyor um discorddan ama ekran gelmiyo sonra kapatıyorum bişeyler deniyorum olmuyo
En son bırakıyorum 15 20dk sonra duzeliyo . Benim aklımdan PSU degistirmek geliyo akım yetmediginden dolayı ekran kartının gücünü kesiyo olabilirmi benden daha bilgili çok fazla kişi vardır diye düşünüyorum lütfen yardım edin . Yardım eden herkese Teşekkürler

Her şeyden önce o güç kaynağını değiş gtx 1080'in var riske atma.

Xpg d41 8gb single ram
Asus b450mk
Jd 120gb ssd
Ryzen 5 1600
PowerBoost 500w Psu

Son birkaç aydır oyunlardayken ekran gidiyo hala arkadaşlarımla konuşabiliyor um discorddan ama ekran gelmiyo sonra kapatıyorum bişeyler deniyorum olmuyo
En son bırakıyorum 15 20dk sonra duzeliyo . Benim aklımdan PSU degistirmek geliyo akım yetmediginden dolayı ekran kartının gücünü kesiyo olabilirmi benden daha bilgili çok fazla kişi vardır diye düşünüyorum lütfen yardım edin . Yardım eden herkese Teşekkürler
O güç kaynağını değiştir 1080 eline alırsın sonra

Aklımdaki tek şey ilk 7 8 ay hicbirsey olmadı neden sonradan böyle bir şey oldu :/
Kardeşim ilk önce o psuyu değiştir sonra ekranın durumunu hallederiz çünkü güç kaynağın C4

Xpg d41 8gb single ram
Asus b450mk
Jd 120gb ssd
Ryzen 5 1600
PowerBoost 500w Psu

Her şeyi bırak PSU'yu değiştir.

Kardeşim ilk önce o psuyu değiştir sonra ekranın durumunu hallederiz çünkü güç kaynağın C4
PC yi kullanmayı bıraktım ekran kartına bişey olur korkusuyla ama ekran kartım aşırı serin çalısıyo gta5 watch dogs 2 gibi oyunlarda 60dereceyi bile görmüyor ekrab kartında bir sorun ihtimali varmidir

PC yi kullanmayı bıraktım ekran kartına bişey olur korkusuyla ama ekran kartım aşırı serin çalısıyo gta5 watch dogs 2 gibi oyunlarda 60dereceyi bile görmüyor ekrab kartında bir sorun ihtimali varmidir
Güç kaynağın sorunlu kardeşim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,159
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri