Neler Yeni

GÖRÜNTÜ ŞÖLENİ MOUSE ÖNERİSİ

VitoScaletta

80+ Gold
Hikaye oyunu ve lol oynayan biriyim açıkçası çok fazla dpı lar falan umrumda değil mouse uygun bütceli olsun tıklama ömrü aşırı uzun olsun bidaha mouse değiştirmek istemiyorum ve görsellik açısından aşırı tatmin etsin heryeri rgb olsun

Son düzenleme:

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
90 TL altına alacağın bu fiyatta mouse senin için hayırlı olmaz.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
üstü için öneriniz varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

belki 90 TL biraz aşabilirim

Herhangi bir önerim yok ama 90 TL fiyata böyle bir mouse bulamazsın, bulsan bile elinde kalır. Bütçeni 150-200 TL civarlarına çıkar derim.

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
Hikaye oyunu ve lol oynayan biriyim açıkçası çok fazla dpı lar falan umrumda değil mouse uygun bütceli olsun tıklama ömrü aşırı uzun olsun bidaha mouse değiştirmek istemiyorum ve görsellik açısından aşırı tatmin etsin heryeri RGB olsun
hiper x80 alabilirsin düşük bütçe olarak .ama daha güzel bişey sitiyorum dersen gamepower ursa rgb ye bakmayın tavsiye derim 130 tl civarı bulabilirsin.rampage phoenix veya rampage smx-r9 da güzeldir.bütçeyi daha da arttırıp rampage shine , gamepower icarus alabilirsin.marka bişey olsun güvenilir olsun diyosan logitech g300s (yanında kaliteli mousepad de variyolar) ya da logitech g102 al derim.

hiper x80 alabilirsin düşük bütçe olarak .ama daha güzel bişey sitiyorum dersen gamepower ursa RGB ye bakmayın tavsiye derim 130 TL civarı bulabilirsin.rampage phoenix veya rampage smx-r9 da güzeldir.bütçeyi daha da arttırıp rampage shine , gamepower icarus alabilirsin.marka bişey olsun güvenilir olsun diyosan logitech g300s (yanında kaliteli mousepad de variyolar) ya da logitech g102 al derim.
ursa rgb ye bakmayın değil bakmanı tavsiye ederim yazcaktım*

VitoScaletta

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiper x80 alabilirsin düşük bütçe olarak .ama daha güzel bişey sitiyorum dersen gamepower ursa RGB ye bakmayın tavsiye derim 130 TL civarı bulabilirsin.rampage phoenix veya rampage smx-r9 da güzeldir.bütçeyi daha da arttırıp rampage shine , gamepower icarus alabilirsin.marka bişey olsun güvenilir olsun diyosan logitech g300s (yanında kaliteli mousepad de variyolar) ya da logitech g102 al derim.

ursa RGB ye bakmayın değil bakmanı tavsiye ederim yazcaktım*
size göre en iyi görüntü hangisinde var

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
90 tl bütçe ile alınabilecek en iyi mouse lardan biri RAMPAGE SMX-R9 2 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Tek eksi yönü en ufak darbede üstündeki siyah kaplama zedeleniyor. Full RGB.

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
hiper x80 güzel görünmüyo.logitech in rgb yok aydınlatması var sadece onu da geç.gamepower icarus un rgb si kalın değil de ince olsa daha güzel dururdu onu da geç.gamepower ursa rgb ve rampage smx r9 güzel görünüyo ikisin de tasarımı aynı sayılır nerdeyse.rgb şeritlerinin mouse üzerindeki yerleri farklı sadece.ursa da rgb mouse un kenarlarında smx r9 da kenardan ortalara doğpru gidiyor.rampage shine ın rgb şeritleri kısa gibi geldi bana biraz daha uzun olsa güzel olurdu (ben rampage shine ı sipariş verdim güzel f/p mouse.gelcek bikaç güne alırım bi h.o.).kısaca aralarında bana göre en güzel görüneni rampage smx r9ama ursa da baya güzel ikisini de sevdim ben

ama görüntüsüne değil de f/p olup olmamasına , malzeme kalitesine bakmalısın bence.sonuçta elinin altında olucak mouse ve 7/24 mouse u izlemiceksin.

Top Bottom