sistem özelliklerini yazman gerekGörüntü ve ses 1 saniyeliğine takılıp geliyor oyunlarda çok sinirimi bozuyor tam karşımdaki adamı görüyorum bilgisayar takılmaya başlıyo gelince ben ölmüş oluyorum zaten, yarım saatte bi oluyor bazen 1 saatte bir
Hocam pentium 4 kullandıysanız normal sisteminizi yazın yardımcı olalım.Görüntü ve ses 1 saniyeliğine takılıp geliyor oyunlarda çok sinirimi bozuyor tam karşımdaki adamı görüyorum bilgisayar takılmaya başlıyo gelince ben ölmüş oluyorum zaten, yarım saatte bi oluyor bazen 1 saatte bir
Termal macun yenilemedimde tozu her ay temizliyorum hocam ama ısıdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum bi format atıcam bugün eğer forumda biri çözüm önerisinde bulunmazsaLaptop bakımlarını yaptırdın mı termal macun toz temizlemesi vs. ?
Sistemin eski detaylı temizlik sen yapamazsın anakartı falan sökmen gerekiyor laptoplarda bilgisayarcıya götür termal macunlarıda kurumuştur onları yenilet detaylı bir toz temizliği yapsınlar sonra temiz bir format atarsınTermal macun yenilemedimde tozu her ay temizliyorum hocam ama ısıdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum bi format atıcam bugün eğer forumda biri çözüm önerisinde bulunmazsa
kanka fanları söküp tozun gireceği her yeri temizliyorum anakartı tost gibi ikiye bölüp ortasını mı temizliyim anlamadımSistemin eski detaylı temizlik sen yapamazsın anakartı falan sökmen gerekiyor laptoplarda bilgisayarcıya götür termal macunlarıda kurumuştur onları yenilet detaylı bir toz temizliği yapsınlar sonra temiz bir format atarsın
Termal sorunu yaşıyorsun toz partikül dışında fana saç dolaşmış olabilir. Genel anlamda kontrolden geçmesi için temizletin deniyor.kanka fanları söküp tozun gireceği her yeri temizliyorum anakartı tost gibi ikiye bölüp ortasını mı temizliyim anlamadım