Display Port girişi olması lazım bazı modellerde bulunmuyor
Hocam peki RX 6600 ekran kartına ve gamepower dark side kasasında DP girişi varmıdır?bir ucu ekran kartına öbür ucu monitöre takılır
kasada dp kablosu bulunmazda ekran kartında var dp girişi girişlerin üzerinde yazar zaten hdmı dp diyeHocam peki RX 6600 ekran kartına ve gamepower dark side kasasında DP girişi varmıdır?
hocam ben DP kablomu taksam ekran kartından monitöre nerden geçiricem ?kasada dp kablosu bulunmazda ekran kartında var dp girişi girişlerin üzerinde yazar zaten hdmı dp diye
dp kablosu takın hocam bir ucunu ekran kartındaki dp girişine öbür ucuda monitörün alt kısmında olan dp girişine bu kadar hocamhocam ben DP kablomu taksam ekran kartından monitöre nerden geçiricem ?
dp kablosu takın hocam bir ucunu ekran kartındaki dp girişine öbür ucuda monitörün alt kısmında olan dp girişine bu kadar hocam
ekran kartında ve monitörde DP girişi olması yeterlidir yani dimi ?Ekranda da DP girişi olması lazım bazılarında sadece HDMI olabiliyor
aynen yeterlidirekran kartında ve monitörde DP girişi olması yeterlidir yani dimi ?
Ekran kartı zaten kasanın arkasına monte durumda oluyor, oradan dp çıkışından takıp diğer ucunu da monitöre takacaksınızhocam ben DP kablomu taksam ekran kartından monitöre nerden geçiricem ?