Neler Yeni

görüntüm kötümü yoksa banami kötü geliyor

Ajanxl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efekan Palabıyık
Oyunu 1080p oynadığından emin misin? Ayrıca sadece rdr de mi böyle başka oyunlarda da var mı çünkü rdrnin 1080psi baya bulanık diye söylediler 1440p yapıp dener misin
bu oyun medieval dynasty ve 1440p desteğim yok

Trekker

80+
1080p
Mesaj otomatik birleştirildi:

Atayim

Özelliklerde rx 6600 r5 5500 b450mk yeterli olutmu ozellikler psu ssd atayimmi

pc den goruntü atamıyorum
Monitörle ilgili bende de 1080p monitör var çözümürlük yükseldikçe ve piksel yoğunluğu arttıkça görüntü iyileşir

Ajanxl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efekan Palabıyık
Oyunu 1080p oynadığından emin misin? Ayrıca sadece rdr de mi böyle başka oyunlarda da var mı çünkü rdrnin 1080psi baya bulanık diye söylediler 1440p yapıp dener misin
rdr dede bunun gibi kötüdü

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Her şey ultra olduğu halde böyle ise TN panel olduğu içindir. Şu sıralar monitör bakarken öğrenmiştim, en soluk renkler TN panellerde oluyormuş. Daha sonra VA ve renklerin en güzel göründüğü de IPS paneller 👍🏻

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege

Ajanxl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efekan Palabıyık
Monitörle ilgili bende de 1080p monitör var çözümürlük yükseldikçe ve piksel yoğunluğu arttıkça görüntü iyileşir
1440p monitör mü almalıyım yani

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
merhaba oynadığım bütün oyunlarda grafikler ultrada olmasına rağmen görüntü kötü hala çözüm bulamadım Alıntıyı görüntüle
Sıkıntı monitör tn panel olduğundan olabilirmi cok sıkıldım bu grafik durumundan youtubeden video izliyorum youtuberlarin goruntusu cok iyi kendi oyunumda ultrada olmasına rağmen kötü
Vaybe oyun kasiyor mu hic
Birde fps normal mi

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Efe Kırmaz
merhaba oynadığım bütün oyunlarda grafikler ultrada olmasına rağmen görüntü kötü hala çözüm bulamadım Alıntıyı görüntüle
Sıkıntı monitör tn panel olduğundan olabilirmi cok sıkıldım bu grafik durumundan youtubeden video izliyorum youtuberlarin goruntusu cok iyi kendi oyunumda ultrada olmasına rağmen kötü
monitörünün tn panel olması renklerin canlılığıyla alakalı, ips bir panel olsaydı renkler daha canlı olurdu elbet, fakat videolarda izlediğinde oyun güzel görünüp kendin oynadığında kötü görünüyorsa ekran kartının render almasında bir sorun olabilir, veya fsr 1.0 açık kalmış olabilir fsr 2.0 ı kullan, eğer yoksa fsr'ı kapatmayı dene (performans kaybı yaşarsın kapatırsan), ekran kartının sürümünü güncelleyip dene.

Ajanxl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efekan Palabıyık
monitörünün tn panel olması renklerin canlılığıyla alakalı, ips bir panel olsaydı renkler daha canlı olurdu elbet, fakat videolarda izlediğinde oyun güzel görünüp kendin oynadığında kötü görünüyorsa ekran kartının render almasında bir sorun olabilir, veya fsr 1.0 açık kalmış olabilir fsr 2.0 ı kullan, eğer yoksa fsr'ı kapatmayı dene (performans kaybı yaşarsın kapatırsan), ekran kartının sürümünü güncelleyip dene.
oyunda fsr desteği yok ekran kartı güncel ve eski 1650 vardı aynı sistemde ondada görüntü rezaletti

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Efe Kırmaz
oyunda fsr desteği yok ekran kartı güncel ve eski 1650 vardı aynı sistemde ondada görüntü rezaletti
oyunun kendisinden kaynaklı olabilir, videolarda izledin mi? görüntü aynımı yoksa videoda da daha mı güzel ?

Ajanxl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efekan Palabıyık
heralde ens
oyunun kendisinden kaynaklı olabilir, videolarda izledin mi? görüntü aynımı yoksa videoda da daha mı güzel ?
bende tüm oyunlar kötü sadice bu oyundegil diyer oyun videolarını izliyorum mesela bannerlord izlediğim videoda goruntu daha guzel

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Efe Kırmaz
heralde ens

bende tüm oyunlar kötü sadice bu oyundegil diyer oyun videolarını izliyorum mesela bannerlord izlediğim videoda goruntu daha guzel
grafik ayarları en yüksekte ve çözünürlük 1080p değil mi?

Top Bottom