Neler Yeni

GoW Ragnarok'ta gamepad takılıyor

Luxfy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf
God of War: Ragnarok oynarken garip bir sorunla karşılaştım, şimdi şöyle aynı gamepad ve aynı PC God of War: Ragnarok oynarken diyelim kamerayı sağa doğru kaydırdım kaymaya devam ediyor ya da sola fark etmez, aynı zamanda LB ya da RB tuşlarıma bastığımda sürekli tekrar ediyor. Aynı bilgisayarda God of War da denedim gamepad tamamen sorunsuz calisiyor takilma falan olmadan. Drift sorunu olabilir dedim ama drift LB RB gibi tuşları etkilemiyor sanırım, yazılım hatası mı acaba?

Kullandığım gamepad Xbox 360 daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Tnc öz
God of War: Ragnarok oynarken garip bir sorunla karşılaştım, şimdi şöyle aynı gamepad ve aynı PC God of War: Ragnarok oynarken diyelim kamerayı sağa doğru kaydırdım kaymaya devam ediyor ya da sola fark etmez, aynı zamanda LB ya da RB tuşlarıma bastığımda sürekli tekrar ediyor. Aynı bilgisayarda God of War da denedim gamepad tamamen sorunsuz calisiyor takilma falan olmadan. Drift sorunu olabilir dedim ama drift LB RB gibi tuşları etkilemiyor sanırım, yazılım hatası mı acaba?

Kullandığım gamepad Xbox 360 daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım.
oyun zaten sıkıntılı çıkmış galiba herkes söyleniyordu bir şeylerden ben de alıcaktım ama vazgeçtim indirim bekliycem o zamana sorunları giderirler umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,165
Üyeler
162,784
Son üye
murobaskan
Top Bottom