clkmichael
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Merhaba. Birkaç yıldır Pusat Gamepad kullanıyorum. Bugüne dek hiçbir sorun yaşamadım ancak bugün çok enteresan bir sorun yaşadım ve Gamepad ile birlikte ben de kafayı yiyeceğim. Bugüne dek sorunsuz her oyunda çalıştı. Forza olsun PES olsun. Normalde tüm oyunlarımı Steam üzerinden oynarım ancak antivirüsüme güvenerek internetten God of War indirdim. Oynarken taktım Gamepad'i oynadım. Sonrasında çok sevemedim oyunu ve uninstall ve denetim masası yardımıyla kaldırdım. Aradan birkaç gün geçti ve bugün PES oynayasım geldi ancak Pusat'ın normalde üst iki ışığı yanarken sadece üst sol ışığı yandı ve çalışmadı. Bir ton şey denedim olmadı. PES kontrolcüsünde tüm tuşlara basılıyor görünüyor kafayı yemişçesine. Sonrasında başka bir pc'ye taktım Pusat'ı ve sorunsuz eskisi gibi çalıştı. Benim pc'de ise aynı şeye devam ediyor. Tahminimce yazılımsal olarak Windows üzerinde bir sorun var. Bir dosya mı silinecek-yüklenecek bilmiyorum. İnternette de çözüm yok. Bilen biri yardım ederse sevinirim. Bu ekonomide yeni bir kol alamam...
NOT: Önceden Gamepad'in ismi Game for Windows olarak yazıyordu ancak şimdi Controller 1.03 yazıyor...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
NOT: Önceden Gamepad'in ismi Game for Windows olarak yazıyordu ancak şimdi Controller 1.03 yazıyor...