Neler Yeni

Göz Altlarım Çok Mor Nasıl Düzeltebilirim?

dostlar küçüklüğümden beri zaten var bu koyuluk morluk ama şimdi daha fazlalaşmış gibi geliyorr gözüme.Uykuyla ilgili mi sadece başka neden olabilir? ne yapsam geçer internette araştırdım buz koyun ,serum kullanın tarzı öneriler vardı ne geçirir?

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
yunusemre
dostlar küçüklüğümden beri zaten var bu koyuluk morluk ama şimdi daha fazlalaşmış gibi geliyorr gözüme.Uykuyla ilgili mi sadece başka neden olabilir? ne yapsam geçer internette araştırdım buz koyun ,serum kullanın tarzı öneriler vardı ne geçirir?
her kalktıgımda bende buz koyuyodum ama hıcbır ıse yaramıyor

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Mehmetcan İvrendi
Ben'de de var bir çok sebebi var Ama direk çözümlere geçeyim

1-TV/Telefon vs. Gibi cihazlara çok bakma O ışıklar göze zararlı hatta uzun süreli morlukların en başlı sebebi'de bu aslında Çok fazla Bu yapay ışıkları alması

2- uyku saatin 8 saat'den az olmasın (mümkünse)

3-Uygulama veya siteleri vs. mümkünse fark modda kullan beyaz ekranlar özelliklede karanlıkta bakman yine zarar verir

Vs. Vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,563
Üyeler
163,189
Son üye
squfly
Top Bottom