Neler Yeni

Gözde şaşılık içe kayma antreman ile düzelir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar gözümde hafif ice bakiklik varmis doktor ilk bakışta farketmedim dedi makina ile bakti şaşılık veya içe kayma çok az demekki galiba bişey olmaz dedi antreman yapabilirsin dedi kalemi sağa sola götürüp takip edeceğim yani sorum şu Aslında bu benim durumumu yaşayıp antreman yapan arkadaşlar varsa gerçekten işe yarıyor mu extra ne yapabilirim

Son düzenleme:

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Cücümbiş
inanması güç gibi geliyor ama gerçekten yarayan bir şey bu yüz yogasında da geçerli yüzü yamuk olanlar yoga yapip düzeltiyor benim de bir gözüm diğerine oranla daha küçük görünüyor nasıl cozecegimi bilmiyorum sanırım kaşyapısıyla alakalı

ama kalem yerine sabit noktaların oldugu bi yere geçip sürekli sağ orta sol yapman daha iyi olur bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
inanması güç gibi geliyor ama gerçekten yarayan bir şey bu yüz yogasında da geçerli yüzü yamuk olanlar yoga yapip düzeltiyor benim de bir gözüm diğerine oranla daha küçük görünüyor nasıl cozecegimi bilmiyorum sanırım kaşyapısıyla alakalı

ama kalem yerine sabit noktaların oldugu bi yere geçip sürekli sağ orta sol yapman daha iyi olur bence
Sabit noktalar derken normal bir şekilde yapsam olmazmı sağıma soluma ortaya baksam birde başka me yapabilirim yani teşekkürler bu arada

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Cücümbiş
Sabit noktalar derken normal bir şekilde yapsam olmazmı sağıma soluma ortaya baksam birde başka me yapabilirim yani teşekkürler bu arada
yani demek istediğim kalemi sen elinle sağ sol yaptığında her zaman aynı dengeyi tutturamazsın bazen fazla sağ yaparsın bazen az sağ yaparsın o yüzden bi yere otur kendine 3 nokta belirle bunlar birbiriyle santimetresi santimetresine eşit uzaklıkta olsun o 3 nokta arasında git gel yap sürekli sağ orta sol şeklinde gözüne antrenman yaptır belki zamanla dengeye oturur

Top Bottom