Neler Yeni

Gözlük camı ne kadar sürede bir değişmeli?

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Soru başlıktaki gibi uzun zamandır gözlük kullanan arkadaş cevaplarsa sevinirim gözlük camı kaç yılda bir değişmeli?

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
Göz numarası her insanda değişecek diye bir şey yok. Numara değiştiyse tabii ki de camları değiştirmelisiniz. Ben camlarım zarar gördükçe değiştiriyorum alırken de en iyisini almaya çalışıyorum. Camların çok çizilmediyse yada kırılmadıysa değiştirmen gerekmez

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2 yıl oldu bir şey olmuyor. (Yaptığım doğru olmayabilir ama rahatsız değilim)

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
noyanz12
mümkün olduğunca değiştirme, çünkü büyüdüğünde yeni numara aldığında gözlerin ona alışır gözlüksüz iyice bulanık görürsün.

JSezar

80+ Silver
Doktor değişecek dediğinde değişir.Kontrole gidersin,ölçüler değişmediyse aynı numarayı kullanırsın.6 aya bir keyfe keder gözlük camı değiştirmek garip.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doktoruma sordum. Gençlerde 6 ayda 1 kez öneriyoruz demişti.
Göz numarası değişimi sebebiyle. Ayrıca zaman içerisinde camın kaplaması zarar görebilir.
Nerdeyse üç yıldır aynı camı kullanıyorum.Özel göz hastanesine gidiyorum ve camın kaplamasıyla ilgili hiç bir şey söylenmedi.Doktor seni kazıklıyor olabilir.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
Benim bildiğim (ben öyle yapıyorum) 6 ayda 1 kontrole gidilir ve göz numarası ölçülür. Çok büyük bir değişim olduysa doktor zaten değiştirin der ve değişirsiniz.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,394
İsim
Diyarhan
Lisede almıştım üniyi bitirdim aynı gözlük 😄 ha bu ay ha diğer ay derken değiştirmedim. Dinlendirici niyetine kullanmışım 😄 sen 6 ayda bir test yaptır duruma göre yılda bir değiştirirsin.

Top Bottom