Monitöru düzenli olarak silmene gerek yok ztn nadiren silsen makbul. Eğer monitörün çok pis değilse silme 2-3 gün Dursun bişey olmaz.Monitörü daha yeni aldım çizilsin istemiyorum ekran temizleme seti aldim 2 3 güne geliyor ozamana kadar gözluk mendili ile temizlesem çizilirmi veya zarar görürmü. Siz nasıl temizliyorsunuz?
bu a101de satılan gözlük silme beziyle temizliyordum hiçbir şey olmadıMonitörü daha yeni aldım çizilsin istemiyorum ekran temizleme seti aldim 2 3 güne geliyor ozamana kadar gözluk mendili ile temizlesem çizilirmi veya zarar görürmü. Siz nasıl temizliyorsunuz?
bende önunla siliyorum ama çok tozluise ondan önce toz bezinle siliyorum öndenbu a101de satılan gözlük silme beziyle temizliyordum hiçbir şey olmadı
Islak mendil pek sağlıklı değil diye biliyorum hocam en güzeli gözlük silme beziben ilk önce ıslak mendille siliyorum sonrasında kuru peçeteyle silip kuruluyorum, bilmiyorum yanlış mı ama şuana kadar bir çizilme vs olmadı (zaten toplasan 2-3 kez silmişimdir yazdan beri)
neden hocam? bilgilendirirseniz sevinirimIslak mendil pek sağlıklı değil diye biliyorum hocam en güzeli gözlük silme bezi
İşte hocam unuttum ya biryerde görmüştüm alkol bazlı olduğu için felan yazıyordu YouTube a felan yazarsan çıkar sanırımneden hocam? bilgilendirirseniz sevinirim