Palo DAYI 👑
80+ Gold
güzel urun fıyatıda ıyı dnek getırmıssın benımde alasım var ama kasanın fanları masayı yeterınce aydınlatıyor dıye alıp almamak arasında kalıyorum
1 bize 2 devleteBildiğiniz üzere mavi ışık gözü çok fazla kurutuyor, kaşındırıyor. Ben de lazer olduğumdan dolayı gözüm monitöre baktığında çok daha fazla kuruyordu. O yüzden uzun zamandır bir monitor lambası bakıyordum. Fiyatları giriş seviyelerde 1000tlden başlıyordu ben de almışken rgb aydınlatması da olsun istiyordum bu sebeple istediğim modellerin fiyatları da artıyordu. Her neyse; son zamanlarda illa karşınıza çıkmıştır bu tarz monitor lambaları. Çoğumuz gece-akşam pcdeyken odamızın ışığını kapalı tutuyoruzdur, bu sebeple masa çok ışıksız ve cansız duruyor. Monitör lambası burda tam bir çözüm oluyor. Hem istediğiniz karanlığı ele edip hem de masanızın daha güzel gözükmesini sağlıyor. Küçük bir artı olarak artık ışık geçiren keycaps aramanıza da gerek kalmıyor Aşağıya aldığım ürünün fotoğraflarını ekleyeceğim, sonrasında nasıl uyguna alacağınızı anlatacağım.
Alıntıyı görüntüle
Ürünün kutusu bu şekilde, içinden sadece ürün çıkıyor
Alıntıyı görüntüle
Lambanın 4farklı aydınlatma seçeneği var, ve rgb. Driveri vs yok, 10mod renk geçişi yapabiliyorsunuz tekli veya rainbow şeklinde. Sağ ve sol tarafları dokunmatik. Çift tıkla aç kapa, dokunmayla renk ve ışık modları değiştirilebiliyor. Modlar sıcak, çok sıcak, soğuk ve çok soğuk şeklinde. Aşağıya çok sıcak ve soğuk fotoğraflarını atıcam, diğerlerinde fark çok belli olmuyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu da arkadan görünüşü;
Alıntıyı görüntüle
Arka tarafı full şerit rgb, 10 renk modu var.
Ürün benim ilk masa lambam olmasına rağmen çok çok tatmin etti ve aşırı komik bir fiyata geldi. Hem odama çok güzel bi ışık kattı hem de ışığı ciddi anlamda kırıyor ve son bi kaç saattir gözüm daha az rahatsız oldu. AYRICA EK BİR BİLGİ;
---MONITORUNUZ CURVED VEYA ARKASI BOMBELI ISE LAMBAYI SABİT TUTMAK ZOR OLABİLİR, BEN ÇİFT TARAFLI BANT İLE SABİTLEDİM ARKA BİRAZ GÖBEKLİ OLDUĞU İÇİN.--
Ürünün linkini ve nasıl uyguna alacağınızı aşağıya atıyorum;
RGB MONITOR LAMBASI
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ürünü siz de bu fiyata almak istiyorsanız arama yerine monitör lambası yazın ve monitör lambalarını gezin tek tek. Sonrasında arama kısmına discountcard 000 yazın ve seçtiğiniz ürün %90 indirimli fırsatı gelicek. Bu kampanyayı yapmak için +5-7 ürün ekletiyor. Ben bu şekilde kız kardeşime takılar aldım, siz de ufak tefek veya ihtiyacınız olan şeyleri alıp lambayı bedavaya getirebilirsiniz.
@B1L0 @Cavuskerem @DesertEagl3 @umutatwss @lunatik
Kasa fanları çok loş yapıyor ya benim de öyle de bu sanki masada koca bi lamba varmış gibi aydınlatıyo.güzel urun fıyatıda ıyı dnek getırmıssın benımde alasım var ama kasanın fanları masayı yeterınce aydınlatıyor dıye alıp almamak arasında kalıyorum
Ciddi öyle.1 bize 2 devlete
Bilek desteğinin linkini atar misinBildiğiniz üzere mavi ışık gözü çok fazla kurutuyor, kaşındırıyor. Ben de lazer olduğumdan dolayı gözüm monitöre baktığında çok daha fazla kuruyordu. O yüzden uzun zamandır bir monitor lambası bakıyordum. Fiyatları giriş seviyelerde 1000tlden başlıyordu ben de almışken rgb aydınlatması da olsun istiyordum bu sebeple istediğim modellerin fiyatları da artıyordu. Her neyse; son zamanlarda illa karşınıza çıkmıştır bu tarz monitor lambaları. Çoğumuz gece-akşam pcdeyken odamızın ışığını kapalı tutuyoruzdur, bu sebeple masa çok ışıksız ve cansız duruyor. Monitör lambası burda tam bir çözüm oluyor. Hem istediğiniz karanlığı ele edip hem de masanızın daha güzel gözükmesini sağlıyor. Küçük bir artı olarak artık ışık geçiren keycaps aramanıza da gerek kalmıyor Aşağıya aldığım ürünün fotoğraflarını ekleyeceğim, sonrasında nasıl uyguna alacağınızı anlatacağım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Lambanın 4farklı aydınlatma seçeneği var, ve rgb. Driveri vs yok, 10mod renk geçişi yapabiliyorsunuz tekli veya rainbow şeklinde. Sağ ve sol tarafları dokunmatik. Çift tıkla aç kapa, dokunmayla renk ve ışık modları değiştirilebiliyor. Modlar sıcak, çok sıcak, soğuk ve çok soğuk şeklinde. Aşağıya çok sıcak ve soğuk fotoğraflarını atıcam, diğerlerinde fark çok belli olmuyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu da arkadan görünüşü;
Alıntıyı görüntüle
Ürün benim ilk masa lambam olmasına rağmen çok çok tatmin etti ve aşırı komik bir fiyata geldi. Hem odama çok güzel bi ışık kattı hem de ışığı ciddi anlamda kırıyor ve son bi kaç saattir gözüm daha az rahatsız oldu. AYRICA EK BİR BİLGİ;
---MONITORUNUZ CURVED VEYA ARKASI BOMBELI ISE LAMBAYI SABİT TUTMAK ZOR OLABİLİR, BEN ÇİFT TARAFLI BANT İLE SABİTLEDİM ARKA BİRAZ GÖBEKLİ OLDUĞU İÇİN.--
RGB MONITOR LAMBASI
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ürünü siz de bu fiyata almak istiyorsanız arama yerine monitör lambası yazın ve monitör lambalarını gezin tek tek. Sonrasında arama kısmına discountcard 000 yazın ve seçtiğiniz ürün %90 indirimli fırsatı gelicek. Bu kampanyayı yapmak için +5-7 ürün ekletiyor. Ben bu şekilde kız kardeşime takılar aldım, siz de ufak tefek veya ihtiyacınız olan şeyleri alıp lambayı bedavaya getirebilirsiniz.
Monitöre değil de; monitörden ileriye gelen ışığı kırmak. Doğrudan monitöre vermiyor ışığıBen bu monitör ışığı olayını anlamadım? Monitöre doğrudan ışık vurdurmak (Eğer özel bilmediğim bir olayı falan yoksa) kontrast oranlarını ve renk gamutlarını yerlere çeker.
İnceleme için teşekkürler.
İyi de bu sefer de göz sağlığını tam tersine olumsuz etkilemez mi? Işık direk gözünüze vurmaz mı?Monitöre değil de; monitörden ileriye gelen ışığı kırmak. Doğrudan monitöre vermiyor ışığı
Alıntıyı görüntüle
İyi de bu sefer de göz sağlığını tam tersine olumsuz etkilemez mi? Işık direk gözünüze vurmaz mı?
Bilmediğimden soruyorum. Güzel bir şeyse ben de alacağım para olunca ama mantklı gelmedi pek.
Hocam bende discountcard 000 tükendi diyor ama bu etkinliği daha önce hiç denemdim. Bunun içinde bir yönteminiz vardır diye umuyorum. İncelemelerinizden gördüğüm kadarıyla Temu profesörü oldunuz son zamanlardaBildiğiniz üzere mavi ışık gözü çok fazla kurutuyor, kaşındırıyor. Ben de lazer olduğumdan dolayı gözüm monitöre baktığında çok daha fazla kuruyordu. O yüzden uzun zamandır bir monitor lambası bakıyordum. Fiyatları giriş seviyelerde 1000tlden başlıyordu ben de almışken rgb aydınlatması da olsun istiyordum bu sebeple istediğim modellerin fiyatları da artıyordu. Her neyse; son zamanlarda illa karşınıza çıkmıştır bu tarz monitor lambaları. Çoğumuz gece-akşam pcdeyken odamızın ışığını kapalı tutuyoruzdur, bu sebeple masa çok ışıksız ve cansız duruyor. Monitör lambası burda tam bir çözüm oluyor. Hem istediğiniz karanlığı ele edip hem de masanızın daha güzel gözükmesini sağlıyor. Küçük bir artı olarak artık ışık geçiren keycaps aramanıza da gerek kalmıyor Aşağıya aldığım ürünün fotoğraflarını ekleyeceğim, sonrasında nasıl uyguna alacağınızı anlatacağım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu da arkadan görünüşü;
Alıntıyı görüntüle
RGB MONITOR LAMBASI
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu dediğiniz doğruysa moniörün renklerini mahvediyor demektir. Daha doğrusu size gelen ışığı değiştirdiği için sizin algıladığınız renkleri mahvediyor. Zaten videoda da ışığı değiştirdikçe monitör renklerinin kameraya nasıl değişik yansıdığını görüyorsunuz (Tabii bu kameranın oto ayarlamasıyla da alakalı ama fikir verir en azından.). Ama gece bu olmadan kullanırken de minimum parlaklıkta kullanıyoruz. O da görüntüyü mahvediyor. Dolayısıyla mantığını anlıyorum işin. İkisi de görüntüyü değiştiriyor ama sonuçta gece istediğimiz görüntünün en iyi olması değil. Lamba takınca ise masayı aydınlatması, etrafı aydınlatmadan karanlıkta oturabilme gibi artılar veriyor. Tabii bunun gözü yormadığını söylemeleri şüpheli ama...Burda tam olarak ışığın nasıl geldiği daha net gözüküyor; mantıkta monitörden gelen mavi ışığı monitör lambası kırarak gözü daha az yoruyor