Neler Yeni

Gözlük Sapları Yüzünden Kulaklık Kulağımı Acıtıyor

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kulaklık Rampage Comfort, gözlüksüz kullandığımda aşırı rahat, hiç acıtmıyor fakat gözlükle kullanırken gözlüğün sapları kulağımın kıkırdak kısmını kulaklığa doğru ittirdiği için kıkırdak kısmı kulaklığın iç yani sert kısmına değiyor ve dolayısıyla acıtıyor, gözlüksüz kullan diyeceksiniz o zaman da gözlerim sulanıyor :( bunun bir çözümü yok mudur ya, veya zamanla alışır mıyım, daha 1 hafta falan oldu

Edit: Galiba yavaş yavaş alışıyorum, bugün 2 saat civarı aralıksız kullandım, dünkü kadar bir ağrı yapmadı
Edit 2: Kulaklığın içini peçete ile kapladım, ses kalitesi aynı ve aşırı rahat oldu, tavsiye ederim

Son düzenleme:

Aware

80+ Silver
Bir yolu yok muhtemelen.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Gözlük sapına yumuşak bir şey yapıştırabilirsin.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Kulaklık Rampage Comfort, gözlüksüz kullandığımda aşırı rahat, hiç acıtmıyor fakat gözlükle kullanırken gözlüğün sapları kulağımın kıkırdak kısmını kulaklığa doğru ittirdiği için kıkırdak kısmı kulaklığın iç yani sert kısmına değiyor ve dolayısıyla acıtıyor, gözlüksüz kullan diyeceksiniz o zaman da gözlerim sulanıyor :( bunun bir çözümü yok mudur ya, veya zamanla alışır mıyım, daha 1 hafta falan oldu
Gözlük saplarınızı yumuşak bir şey ile destekleyin.

z3r0tw0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Zero Two
Kulaklığı kırmadan üst tarafdaki demiri esnetirsen acıtmaz ya da gözlüğünü öne doğru indir. Aynı zamanda gözlükteki iki ped gibi şeyleri birbirine yakınlaştır. Yukarıda tutması lazım daha fazla.

Zhentarim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Semih Kartal
gözlüğü yeni mi aldınız

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
Kulaklığı kırmadan üst tarafdaki demiri esnetirsen acıtmaz ya da gözlüğünü öne doğru indir. Aynı zamanda gözlükteki iki ped gibi şeyleri birbirine yakınlaştır. Yukarıda tutması lazım daha fazla.
gözlükteki 2 ped ne anlayamadım

z3r0tw0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Zero Two
havali-gozluk-burun-pedi-yumusak-silikon-plaket-burunluk-4-1587970148.jpg

Kırmadan yavaş yavaş yap. Birden abanırsan kırılır.

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
Bende comfort aldım bugün geldi fakat gözlüğüm olmamasına rağmen kulağıma biraz fazla baskı yapıyor ve 1 2 saatten sonra ağrıtıyor, kafası çok büyük olan biri değilim fakat yinede ağrıtıyor.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Zamanla alışırsın. Bende de acıtıyordu.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Hocam bende bazen gözlük takıyom aynı şey bana da oluyodu. Gözlüğün saplarını kulaklık pedinin üstüne koyuyodum yukarı tarafa doğru

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
20 yıldır gözüm takıyorum, daha gözlükle rahat kullanılan bir kulaklık bulamadım. Gözlük kullanımına uygun denilen kulaklıklar da gözlük sapını kafatasına bastırıyor, 1 saat sonra çok ağrı yapıyor. Yani çözümü yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,892
Üyeler
165,743
Son üye
zuuks
Top Bottom