Neler Yeni

Gözlükten Lens'e geçiş

R4wl0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Rıdvan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret,Donanım ve Oyun
Instagram
giyinhadi
Gözlük artık beni çok sıkıyor beyler, Lens'e geçmek istiyorum da nasıl bir süreci var ve lens fiyatları ne kadar aralıkta ?

Kullananlar bi yardımcı olursa sevinirim

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,332
İsim
Hacı
Gözlük artık beni çok sıkıyor beyler, Lens'e geçmek istiyorum da nasıl bir süreci var ve lens fiyatları ne kadar aralıkta ?

Yaşınız kaç ve göz dereceleriniz nedir?
Lens yerine çizdirmenizi tavsiye ederim.

r4NG3r

80+ Silver
Doktora gidiyorsun bakıyor lens takmaya uygun mu uygunsa reçete verir onunla istersen bi kere eczaneden al sonra internetten lensmarket gibi yerlerden alıyorsun ucuza
ben bikaç ay önce 6 ay gidecek lense 800 tl vermiştim şuan bilmiyorum fiyatları
ayrıca geçiş olarak düşünme gözlüğü gene kullanman gerekecek zaman zaman

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
Olcay akbulut

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@Kamina hocam lazer tedavisi görmüştü. İllaki deneyimleri vardır. Göz çizdirme sorularını da yanıtlar diye etiketliyorum

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Lens fiyatları numaraya bağlı değişiyor tabi de aylık 300-500 lira gözden çıkarmak gerekiyor. Her gün sök tak bir de göze ekstra dikkat etmek gerekiyor lense toz kir vs gelmemesi gerekir. Ben lazer ameliyatı olmuştum birkaç yıl önce. Forumda bununla alakalı konum var. Olabildiğince detaylı açıkladım süreci ve sorulara yanıt verdim dilersen inceleyebilirsin.
3 yıl olacak çok şükür bir problem yok. En son ehliyet için muayene olmaya gittim hala sıfır numara.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,332
İsim
Hacı
Top Bottom