A asdqwe1 80+ Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 297 Dahası Reaksiyon skoru 71 İsim Batuhan Demir Bugün, 00:22 #1 Daha önce hiç stadyuma maç izlemeye gitmedim arada bir göztepe maçlarını izlemeye gitmek istiyorum napmam gerekiyor passo falan deniliyor ama ne yapmam gerek?
Daha önce hiç stadyuma maç izlemeye gitmedim arada bir göztepe maçlarını izlemeye gitmek istiyorum napmam gerekiyor passo falan deniliyor ama ne yapmam gerek?
quartle 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 5,315 Dahası Reaksiyon skoru 2,121 İsim 1 Bugün, 00:23 #2 en basiti stadın yanındaki pasolig gişesine kimlik fotokopinle git oradan pasolig kart çıkart sonra paso uygulamasından bilet al
en basiti stadın yanındaki pasolig gişesine kimlik fotokopinle git oradan pasolig kart çıkart sonra paso uygulamasından bilet al
MustafaaY 80+ Bronze Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 1,398 Dahası Reaksiyon skoru 426 İsim Mustafa Yeşilyurt Bugün, 00:27 #3 passolig hesabı aç bilet ordan alınıyor
A asdqwe1 80+ Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 297 Dahası Reaksiyon skoru 71 İsim Batuhan Demir Bugün, 00:55 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 quartle yazmış: en basiti stadın yanındaki pasolig gişesine kimlik fotokopinle git oradan pasolig kart çıkart sonra paso uygulamasından bilet al Devamı için tıklayın... Teşekkürlerr Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 00:55 MustafaaY yazmış: passolig hesabı aç bilet ordan alınıyor Devamı için tıklayın... Teşekkürler
quartle yazmış: en basiti stadın yanındaki pasolig gişesine kimlik fotokopinle git oradan pasolig kart çıkart sonra paso uygulamasından bilet al Devamı için tıklayın... Teşekkürlerr Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 00:55 MustafaaY yazmış: passolig hesabı aç bilet ordan alınıyor Devamı için tıklayın... Teşekkürler