Neler Yeni

Gözükü kapattıgımda Kafam sallanıyo kitleniyom

FLYYx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
Beyler bugünlerde böyle konular açıyom ama bir kac gün önce oldu uyku felci gibi birsey oldu ama bu uyku felci gibi bir şey degil uyku felci bana eskiden 2019 oluyordu şimdiki olayım böyle uyucagımda gözümü kapatıyorum gözümü kapattıgım gibi kafam sallanıyor orda hemen gözümü açıyom açmasam ya hareket edemem kitlenirim ya kabus görürüm dün oldu mesela oldu yine gözümü kapattıgımda yine başım döndü heyecan olsun diye akışına bıraktım ne olcak diye kitlendim gözümü actım halisünasyon sesler duyuyorum gözüm kapalı oldugunda fazla korkmuyom eskidende bana oluyordu simdide oluyo eskiden yine uyucakken gözümü kapattıgımda kafam sallanmaya başladı heyecan olsun diye akışına bıraktım bu sefer kafamı kesiyorlardı rüyada 2 tane adam tam kesecekken panikle uyandım

Basrii

80+ Bronze
Beyler bugünlerde böyle konular açıyom ama bir kac gün önce oldu uyku felci gibi birsey uyku felci bana 2019 oluyodu şuan olmuyor ama arada uyucagım gözümü kapatıyorum gözümü kapattıgım gibi kafam sallanıyo orda hemen gözümü açıyom açmasam ya hareket edemem kitlenirim ya kabus görürüm dün oldu mesela oldu yine gözümü kapattıgımda yine başım döndü heyecan olsun diye akışına bıraktım ne olcak diye kitlendim gözümü actım halisünasyon sesler duyuyorum gözüm kapalı oldugunda fazla korkmuyom eskidende bana oluyordu simdide oluyo eskiden yine uyucakken gözümü kapattıgımda kafam sallanmaya başladı heyecan olsun diye akışına bıraktım bu sefer kafamı kesiyorlardı rüyada 2 tane adam tam kesecekken panikle uyandım
Tamamı ile psikolojik.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,393
İsim
berk
Kaç yaşındasın?

Aware

80+ Silver
O kadar kötü durumum yok ama 3 kulhu 1 elham musallatmı olmuşlardır o yüzden mi okuyayım
Ne bilelim. Kendini rahatlatman amaçlı. Koruyucu dua.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah Korusun de .

FLYYx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne bilelim. Kendini rahatlatman amaçlı. Koruyucu dua.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah Korusun de .
aga durumum o kadar kötümü ama cidden degisik seyler oluyo bisey dicem ama bu olabilirmi cenabetken yanlış gusül almış olabilirmiyim cünkü yatagımın tavanında siyah bir şey gördüm birden bire biryere bakınca degisik şeyler görüyom

Aware

80+ Silver
aga durumum o kadar kötümü ama cidden degisik seyler oluyo bisey dicem ama bu olabilirmi cenabetken yanlış gusül almış olabilirmiyim cünkü yatagımın tavanında siyah bir şey gördüm birden bire biryere bakınca degisik şeyler görüyom
Birdaha al.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,043
İsim
Mert Can Ergün
banada bazen oluyor uyuduğum zaman kitliniyorum sesler duyuyorum senin gibi kafam sallanmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,573
Üyeler
165,200
Son üye
LaPulga
Top Bottom