yarın acıle gıdıcemforumda göz doktoru olsa bile vereceği öneri doktora gitmeniz gözünüzün içinden geçmiş top biran önce gitmelisiniz
doktor yok 14 unde randevu alınıyorforumda göz doktoru olsa bile vereceği öneri doktora gitmeniz gözünüzün içinden geçmiş top biran önce gitmelisiniz
Konu Ocak 2022'de açılmış. Konu sahibinin en son mesajı Şubat 2023'te. Dolayısıyla Kadir Gecesi doğmadıysan cevap bekleme.Banada aynısı oldu neyin varmış ona göre gideceğim lütfen cevap yaz
Şu tarz olaylarda doktora gitmek yerine etrafta araştırma yapmayın ya boşa zaman kaybı gidin paşa paşa doktora ne olacak sanki.Banada aynısı oldu neyin varmış ona göre gideceğim lütfen cevap yaz
Hocam göz tansiyonu diye bir gerçek var top nasıl çarptı ne şiddetli çarptı bunlar çok önemli bulgular. Şuan belli iyi hissediyorsun lakin arka planda vücudun neler yaşıyor kimse bilemez. Burada teselli yazısı aramak yerine biran önce doktora gözükün. Doktora iyi olduğunuzu öğrenmek için değil hastalığın geri dönülemez bir boyuta ulaşmadan önce tedavi edilmesi için gidilir. Geçmiş olsun.Merhaba ben bufun halisahada maç oynuyordum defansdaydim alttan arkadaş tapa vurunca sert gözüm ve göz alta kemik var ovamsi oraya dogru çarptı böyle ışık parladi gibi oldu basım döndü fln karanlıktı sonra. Açıldı gözüm karısıya baktığımda altt tarafta siyah gri gibi yuvarlak orta ölçüde bır bulantı karartı vardı sizce bu nedir yani gözümün önüne gelmiyordu altında kalitoedu şuan yok ama karanlıkta görebiliyorum doktora gitmeli miyim sizce bilginiz varmıdır bu konu hakkında de söyleyebilirsiniz kötü bir şey olabilir mi ?