Neler Yeni

Gözümüz kaç hertz buyrun.

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Algılama 500 hz olabilir ama deneyimlerimden yola çıkarak ben dünyayı 25 fps filan görüyorum

Basit bir deneyden yola çıkarsak
Elinizi gözünüzün önünde hızlıca sallayın görüntü birbirine giriyor
Yani 60hz bile değil 😁
60 FPS video açınca ayırt edemememiz lazım o zaman :D

Şaka bir yana odak noktası ile diğer yerler arasında görüş farkı oluyordur muhtemelen.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
60 FPS video açınca ayırt edemememiz lazım o zaman :D

Şaka bir yana odak noktası ile diğer yerler arasında görüş farkı oluyordur muhtemelen.
Şaka yapıyorum ya hocam
Net bilgiye sahip değilim öyle latife olsun diye yazdım

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427

Gl0ve

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Yusuf Kadir ORAL
Yaklaşık olarak 500hertzmiş arkadaşlar ama bu gözün hertzi değil tam olarak beynimizin bunu algılama kapasitesi yani gözünün önünde bir yıl 2 saniye şeklinde oynasa yine bunu görür beyin işler ama sen algılayamazsın saniyede 500hz ortalama olarak algılama kapasitemiz varmış hatta sanal gerçeklik gözlüklerinde 500fps'in üstüne çıkınca çoğu insanda baş ağrısı oluyormuş bunun da sebebi çok hızlı geçen karelermiş gereksiz bir bilgi ne işinize yarar bilmem ama paylaşayım dedim :D(normal dünyayı yaklaşık olarak 18-25 hertz arası görürüz ama sınırımız 500'e kadar :d)
hocam onun çözümü var

fps_max_0

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Yaklaşık olarak 500hertzmiş arkadaşlar ama bu gözün hertzi değil tam olarak beynimizin bunu algılama kapasitesi yani gözünün önünde bir yıl 2 saniye şeklinde oynasa yine bunu görür beyin işler ama sen algılayamazsın saniyede 500hz ortalama olarak algılama kapasitemiz varmış hatta sanal gerçeklik gözlüklerinde 500fps'in üstüne çıkınca çoğu insanda baş ağrısı oluyormuş bunun da sebebi çok hızlı geçen karelermiş gereksiz bir bilgi ne işinize yarar bilmem ama paylaşayım dedim :D(normal dünyayı yaklaşık olarak 18-25 hertz arası görürüz ama sınırımız 500'e kadar :d)
2 numara gözlerim var benim için daha da düşüktür Hz değeri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Mehmet Sami Düzgün
fps limiti kapatınca daha iyi oluyo deneyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,157
Üyeler