GPU Anlık %40 %100 kullanıma çıkıyor

noobalow

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkada Spotify google açıkken gpu bi anda %40 %100 kullanımlara fırlayıp geri %3e düşebiliyor ve bu tekrarlanıyor nedendir çözümü var mı.
Birde masaüstü pencere yöneticisi google %20 gpu kullanırken o da yaklaşık %20 gpu kullanıyor
GPU: 4090

Arkada Spotify google açıkken gpu bi anda %40 %100 kullanımlara fırlayıp geri %3e düşebiliyor ve bu tekrarlanıyor nedendir çözümü var mı.
Birde masaüstü pencere yöneticisi google %20 gpu kullanırken o da yaklaşık %20 gpu kullanıyor
GPU: 4090
kacak oyun indirdin mi hiç ?

Virüs bulaşmış, arka plan da kazı vs yapıyor gibi temiz format kaspersky koruma iyi gelir

kanka zaten formatlı bilgisayar hiç bir şey indirmedim crack
Dostum anlattığın durum miğning virüsü gibi daha önce online oyun oynarken bat uzantılı bir dosyadan benimde başıma gelmişti. Formattan sonra düzelmişti

Dostum anlattığın durum miğning virüsü gibi daha önce online oyun oynarken bat uzantılı bir dosyadan benimde başıma gelmişti. Formattan sonra düzelmişti
dostum söylediğim şekilde 1 hafta önce formatlandı sadece steam epic games indirildi

evet sorunu çözdüm herkes grafik ayarlarından donanim hizlandirmali gpu zamanlamasini kapatmamız gerektiğini söylüyordu fakat bu bende zaten kapalıydı açmayı denedim ve sorunum düzeldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,518
Üyeler
189,284
Son üye
merkezcan
Geri