Çözüldü✓ Gpu bir anda %100 kullanıma çıkıp pc reset atıyor

UndeaD

80+
Reaksiyon skoru
5
Ekran kartım rtx 2060 super 8gb
Son 1 aydan beri oyun oynarken bir anda ekran donuyor ve pc reset atıyor yada kasadan reset atmadıkça öyle kalıyor.
Ekran kartını güncelledim bios güncelledim format attım sorun çözülmedi.
Afterburner'dan Core clock ve memory clock'u 200-300 azaltınca atmamaya başladı ama kendiliğinden o ayarı normale çekiyor ve tekrardan aynı sorun oluyor
Şimdide apexin romanını okurken(afterburner donanım izleme yanda açıktı)ekran takıldı alt tab vesaire derken pc reset atmadı gpu kullanım bir anda %100 olmuş ekran takıldığı ve normalde reset atacağı sırada, gpu sıcaklık normaldi %100 çıkıp 0 inmiş bir anda
güvenilirlik izleyicisinde donanım hatası diyor ve
Sorun Olay Adı: LiveKernelEvent
Kod: 141
bunun her çözüm yolunu denememe rağmen çözülmedi
Başka bir çözüm yolu varmı ?

Son düzenleme:
Ekran kartım rtx 2060 super 8gb
Son 1 aydan beri oyun oynarken bir anda ekran donuyor ve pc reset atıyor yada kasadan reset atmadıkça öyle kalıyor.
Ekran kartını güncelledim bios güncelledim format attım sorun çözülmedi.
Afterburner'dan Core clock ve memory clock'u 200-300 azaltınca atmamaya başladı ama kendiliğinden o ayarı normale çekiyor ve tekrardan aynı sorun oluyor
Şimdide apexin romanını okurken(afterburner donanım izleme yanda açıktı)ekran takıldı alt tab vesaire derken pc reset atmadı gpu kullanım bir anda %100 olmuş ekran takıldığı ve normalde reset atacağı sırada gpu sıcaklık normaldi %100 çıkıp 0 inmiş bir anda
güvenilirlik izleyicisinde donanım hatası diyor ve
Sorun Olay Adı: LiveKernelEvent
Kod: 141
bunun her çözüm yolunu denememe rağmen çözülmedi
Başka bir çözüm yolu varmı ?
Normal bir crash yemiyorsunuz.
Minidump klasöründe dosya var mı?

O reset esnasındaki hata belki minidumpa geçmiştir.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.73053/?amp=1
Bi' bu şekilde atın minidumpı, @Vesemir Dayı baksın inşallah müsait olunca .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,710
Üyeler
186,231
Son üye
AtomikPatlıcan
Geri