Gpu boşta 40 derece bi sorun var mı?

Plib

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
13
Msi Afterburner'dan baktım az önce ve boşta 40 derece oldugunu gördüm. bu normal mi değil mi? (fan speed %30)

En İyi Cevap
Boşta 40 derece gayet idealdir, endişelenmen gereken bir durum yok.
Önemli olan tam yük altındaki sıcaklığıdır, Furmark gibi programlardan test edebilirsin.
Boştaki sıcaklığına bakacak olursak muhtemelen kart tam yük altında da pek ısınmayacaktır diye düşünüyorum.
Ancak RX 590 çok fazla güç tüketen bir kart, test edip bizzat görmekte fayda var.
80 dereceyi geçmediği sürece kartın için endişelenmene gerek yok.
Msi Afterburner'dan baktım az önce ve boşta 40 derece oldugunu gördüm. bu normal mi değil mi? (fan speed %30)
Benim kartım fan çalışmıyor iken 40-41 derece boşta. Lol oynuyorum fan çalışmıyor bile. 60 Derece geçmiyor. Sizinkin de sorun olabilir armor serisi ısınıyor diye duymuştum.

Önemli olan tam yük altındaki sıcaklığıdır, Furmark gibi programlardan test edebilirsin.
Boştaki sıcaklığına bakacak olursak muhtemelen kart tam yük altında da pek ısınmayacaktır diye düşünüyorum.
Ancak RX 590 çok fazla güç tüketen bir kart, test edip bizzat görmekte fayda var.

En İyi Cevap
+++++

ekran kartın zarar görebilmesi için 80 derecelerin sürekli üstünde olması lazım onun dışında endişelenicek bir durum yok eğer ki ısı değerleri seni rahatsız ediyorsa termal pedlerini yenilersin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Plib
Geri