Neler Yeni

GPU Karşılaştırma Sitesi Yayınlıyorum!!! Düşünce ve Önerileriniz..

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,805
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Merhaba dostlar. Donanım dünyasında bir eksik olarak gördüğüm proje üstünde çalışıyorum, ve bitti denecek kadar az kaldı.
Bütün karşılaştırma sitelerinde yalan yanlış bilgiler dolu. Eksik olarak görmemdeki sebep böyle bir site olmaması değil, bu tarz sitelerin çok yanlış bilgilerle dolu olması.
Benimde amacım bu aslında doğru verilerle sizlere bir hizmet sunmak. Hardware Analyze adındaki web sitem yakında yayında olacak.
Önerileriniz ve düşünceleriniz benim için önemli :peepokalp:

turnão

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Tuna
Merhaba dostlar. Donanım dünyasında bir eksik olarak gördüğüm proje üstünde çalışıyorum, ve bitti denecek kadar az kaldı.
Bütün karşılaştırma sitelerinde yalan yanlış bilgiler dolu. Eksik olarak görmemdeki sebep böyle bir site olmaması değil, bu tarz sitelerin çok yanlış bilgilerle dolu olması.
Benimde amacım bu aslında doğru verilerle sizlere bir hizmet sunmak. Hardware Analyze adındaki web sitem yakında yayında olacak.
Önerileriniz ve düşünceleriniz benim için önemli :peepokalp:
Verileri neye göre güvenilirlik sağlayacak?

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
809
İsim
Musa Topçu
çoğu sitede her modelin sıcaklık değerleri de yazmıyor redditten kullanıcı deneyimlerine göre sıcaklık değerleri gösterebilirsin

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,805
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Verileri neye göre güvenilirlik sağlayacak?
1740580873484.png

Bu fps değeri bir siteden(ismini belirtmeyeceğim) R5 5600X ve RX 6600XT bir sistemin CS2'de verdiği FPS'i gösteriyor:)
FPS değerleri yapılmış olan testlerle sunulacak. Tabi ki net olarak 3 5 fps oynayabilir. Buradaki amaç Hangi ekran kartının hangi oyunda ortalama olarak kaç fps vereceğini göstermek ve hangi ekran kartının, hangi oyunda daha iyi olduğunu göstermek. Tabii sadece fps değil, fiyat ve donanımsal bilgilerde karşılaştırmaya dahil olacak.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Forget
Güzel proje başarılar

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,805
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sitenin arayüzü çok kolay olmalı +5555555555555555 kullancı demek bu.
Sitenin ön yüzü hazır zaten. Oldukça basit yapmaya çalıştım, karmaşık bir ekran sunmak istemedim. Ama kolaya da kaçmadım, neticede göze hitap etmesi lazım.
Karşılaştırma ekranı da bir o kadar basit ve net. Bakalım yayınlanınca insanların tepkisini merak ediyorum:)

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Top Bottom