GPU SICAKLIĞIM NORMAL Mİ?

Reaksiyon skoru
6
Merhaba ,

Asus Rog Rtx 2060 oc 6gb ekran kartı kullanıyorum r5 5600x işlemci kullanıyorum ekran kartı 89 dereceyi görüyor işlemcide 85 dereceyi görüyor normalmi ? Dipnot : Ekran kartı 3 fanlı orda fanım kırıldı çalışmıyor.

Bakımlı mı hepsi ? İşlemciyi stok fan ile mi kullanıyorsun ?

Ekran kartı yüksek işlemci de kış mevsimi için yüksek. Ekran kartına UV deneyip gücünü limitlersen performans kaybı olmadan sıcaklığını düşürürsün işlemci için de stok soğutucu kullanıyorsan kule tipi soğutucuya geç.

İşlemci macununu yeniledim ama ekran kartına bakım yaptırmadım .Kasa mesh değil önde 3 fan arkada 1 egzoz var.Kasanın temperli camını açınca işlemci 75 ekran kartı 75 oluyor .Cs2de .gamepoerin bir soğutucusu var ucuza almıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı yüksek işlemci de kış mevsimi için yüksek. Ekran kartına UV deneyip gücünü limitlersen performans kaybı olmadan sıcaklığını düşürürsün işlemci için de stok soğutucu kullanıyorsan kule tipi soğutucuya geç.
Bunu nasıl yapabiliriz detaylı anlatabilir misiniz?

İşlemci macununu yeniledim ama ekran kartına bakım yaptırmadım .Kasa mesh değil önde 3 fan arkada 1 egzoz var.Kasanın temperli camını açınca işlemci 75 ekran kartı 75 oluyor .Cs2de .gamepoerin bir soğutucusu var ucuza almıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu nasıl yapabiliriz detaylı anlatabilir misiniz?
Nebi Akgün'ün YT kanalında rehber var Nvidia kartlar için oraya göre yapabilirsin.

Geri