Neler Yeni

Yardım GPU Sürücüsü Olmadan Daha Performanslı Çalışıyor..!!! Nasıl..?!

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..
Başlıktada Yazdığım Gibi GPU Sürücü Programı (Adranalin Software) Yok Bilgisayarımda Ama Bilgisayarım Çok Daha Performanslı Çalışıyor Ekran Kartı Olarak..
Öncelikle Bilgisayarımda Sürekli Adranalin Software Ve GPU Sürücü Çökmesi Yaşayıp Duruyordu Ve Bir Gün Yine Yaşadım Ve Gidip Adranalin Software İle Beraber Olacak Şekilde 1 Quantirilyarıncıya Yükledim Hatta Sonrasında Adranalin Software'ı Tekrardan Açtığıma Eminim Lakin Bu Olaydan Bir Süre Sonrasında Adranalin Software'ı Açmak İstediğimde Bilgisayarımda Hiç Yoktu Ve Bilgisayara Erişimi Olan Tek Kişi Benim (Biometrik Şifremeleme Var Çünkü) Ama O An Bir Şeyi Daha Farkettim Normalde 30 FPS Çalışan Oyunlar 60 Hatta 120 FPS'lere Kadar Çıkabiliyordu Bir Süredir Ama Normalde (Adranalin Software) Yüklü Olduğu Vakitlerde) Bu İmkansız Gibi Bİşeydi..
Biliyorum Çok Uzattım Ama Başımdan Böyle Bişey Geçti Ve Bu Software Nasıl Silinmiş Olabilir (Kendi Kendine Silinebiliyor Mu Update İle Vsr Gibi) Çünkü İlk Defa Böyle Bişey Başıma Geldi Sormak İstedim, Sonrasında Bu Olmadan Da Çalışmasında Bİr Sıkıntı Varmıdır.. Ve Son Olarak Adranalin Software Olmadan Daha Fazla FPS Vermesi Nasıl Oluyor..

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,244
İsim
Sinan Aba
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..
Başlıktada Yazdığım Gibi GPU Sürücü Programı (Adranalin Software) Yok Bilgisayarımda Ama Bilgisayarım Çok Daha Performanslı Çalışıyor Ekran Kartı Olarak..
Öncelikle Bilgisayarımda Sürekli Adranalin Software Ve GPU Sürücü Çökmesi Yaşayıp Duruyordu Ve Bir Gün Yine Yaşadım Ve Gidip Adranalin Software İle Beraber Olacak Şekilde 1 Quantirilyarıncıya Yükledim Hatta Sonrasında Adranalin Software'ı Tekrardan Açtığıma Eminim Lakin Bu Olaydan Bir Süre Sonrasında Adranalin Software'ı Açmak İstediğimde Bilgisayarımda Hiç Yoktu Ve Bilgisayara Erişimi Olan Tek Kişi Benim (Biometrik Şifremeleme Var Çünkü) Ama O An Bir Şeyi Daha Farkettim Normalde 30 FPS Çalışan Oyunlar 60 Hatta 120 FPS'lere Kadar Çıkabiliyordu Bir Süredir Ama Normalde (Adranalin Software) Yüklü Olduğu Vakitlerde) Bu İmkansız Gibi Bİşeydi..
Biliyorum Çok Uzattım Ama Başımdan Böyle Bişey Geçti Ve Bu Software Nasıl Silinmiş Olabilir (Kendi Kendine Silinebiliyor Mu Update İle Vsr Gibi) Çünkü İlk Defa Böyle Bişey Başıma Geldi Sormak İstedim, Sonrasında Bu Olmadan Da Çalışmasında Bİr Sıkıntı Varmıdır.. Ve Son Olarak Adranalin Software Olmadan Daha Fazla FPS Vermesi Nasıl Oluyor..
Driver duruyordur sadece açılmıyordur.

Bununla driver'ı silin ve tekrar indirin

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver duruyordur sadece açılmıyordur.

Bununla driver'ı silin ve tekrar indirin
Yok Driver Dursun Silmeme Gerek Yok (Bence) Hatta Bu Benim Yararıma Oluyor (Eğer Bir Zararı Yoksa) Keza Daha Fazla FPS Alıyorum Ama Adranalin Software Olmadan Daha Fazla Hatta 2 Katı FPS Vermesi Nasıl -/- Neden Hani Buna Cevap Arıyorum Denebilir..
Tabi Üzümü Ye Hoşafını Sorma Demişler Ama Merak İşte.. 😅

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
Amd'de sürücü sorunları olduğu için oyunlara optimizasyon yapıyor. Çökme olmuyor ama fps düşüyor. Sizin program silindiğinden optimizasyonda olmuyor.

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Amd'de sürücü sorunları olduğu için oyunlara optimizasyon yapıyor. Çökme olmuyor ama fps düşüyor. Sizin program silindiğinden optimizasyonda olmuyor.
Yani Anladığım Kadarıyla Adranalin Softvare GPU Sürücüsünü Haraslıyarak Performans Kaybı Yaptırıyor.. Aynen Bir Patronun İşçisine Sürekli Onu Yap Bunu Yap Şunu Da Şöyle Yap Diyerek İşçinin İşine Karışıp Verimliliğini Düşürmesi Gİbi..
Doğrumu Anlamışım..?! Vede Eğer Doğru Anlamışsam Adranalin Softvare'ın Olmaması Sıkıntı Yaratırmı (AMD'ye Belli Olmuyor Da)

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
Aynı olay nvidia tarafında geforce experience ile var. Çökme yaşamıyorsan adrenalin kurmak şart değil.

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Aynı olay nvidia tarafında geforce experience ile var. Çökme yaşamıyorsan adrenalin kurmak şart değil.
Ee.. Ben 2 Gün Sonra RTX 4060-/-4070'li Sistem Toplayınca Sürücü Olarak Neyi Yükleyecem Experience'da Böyle Sıkıntı Yapıyorsa.

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
Ee.. Ben 2 Gün Sonra RTX 4060-/-4070'li Sistem Toplayınca Sürücü Olarak Neyi Yükleyecem Experience'da Böyle Sıkıntı Yapıyorsa.
Pc'de bildim bileli nvidia kullanırım,hiç sürücü sorunu yaşamadım. Rahat ol.Sorun çıkarmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
137
Bu dünyada fanı olabileceğim tek şey BERSERK'tir
İsim
F.M.
Eskiden 6600 kullanırdım bazı sürümlerde adrenalin yok galiba ondan dolayı sürücü yine var performansı tam alamazsın güncel olmadığı için ama ahım şahım bir fark olmaz. Amd tarafında cok driver denediğim için söyleyebilirim ki bazı ayarlar performans düşürüyo adrenalindeki

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
At avrat silah
Eğer System32 DriverStore klasör içinde yüksek boyutlu tek bir klasör varsa o zaman sürücü yüklüdür kanki.

Top Bottom