GPU Ve CPU Tam Kullanılmıyor?

wolvesina

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,390
GTX1650S R5 3500 16GB Ram sistemin bu şekilde

League Of Legends oynarken GPU ve CPU Maksimum %40 oranları görüyor sadece League Of Legends'ta başıma geldi ama

Anlayamadım açıkçası bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

düşük ayarlar mı?

LOL' de genelde bu tarz şeylerle karşılaşabilirsiniz.

League Of Legends oynarken GPU ve CPU Maksimum %40 oranları görüyor sadece League Of Legends'ta başıma geldi ama

Anladığım kadarıyla %40 kullanıyormuş, demek ki bilgisayarı yormuyor ben öyle anladım. Tabi %40 tan sonrasını görmüyorsa herhangi bir fikrim yok.

Anladığım kadarıyla %40 kullanıyormuş, demek ki bilgisayarı yormuyor ben öyle anladım. Tabi %40 tan sonrasını görmüyorsa herhangi bir fikrim yok.
Genelde hiç bir donanımda %100 kullanıma çıkmıyor. 50.000 TL'ye alınan bir bilgisayar da olsa.

Aldığın fps yüksek ise çok bir sıkıntı olmaması gerek. Monitörün yüksek cizunurlukleri destekliyorsa 2 k gibi o şekilde kullanımı arttırabilirsiniz sanırım

Oynadığın oyun çok fazla güç gerektirmeyen bir oyun olduğundan yapacak tek şeyin ayarları yükseltmen.

Siz bu olayı çok yanlış biliyorsunuz.
%40 kullanırken 100fps alıyorsun diyelim
İsterse %100 kullanılsın yine 100fps alırsın.

Her zaman %100 kullanılmak zorunda değil, bu bileşenler. LoL gibi düşük sistem isteyen oyunlarda %100'ün çok altında kullanılması doğal.

Geri