rust olur cs2 olur kullanmıyo yaniHangi oyun
kanka youtube ta bütün videolara bakıyorum pc hocası olsun donanım arşivi olsun pc restlerinde cs2 oynadıkları zaman bütün test ettikleri pc ler yüzde 95-99 alıyo bende 45 bunu anlamıyorum yani bu arada tld ne oluyo bilmediğimden soruyorumTld denermisin işte o zaman kullanır veya sadece ekran kartı kullanan oyunlar çoğunlukla
tamamdır hocamFurmark testi yapsana bi eğer orada da kullanmassa teknik bir arıza olabilir yani buradan çözüme ulaşamayacağın bir arıza
ekran kartı asus dual 4070 işlemci i5 13400fSistemin ne ?
Hocam işlemci kullanımı ne durumda peki ?tamamdır hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartı asus dual 4070 işlemci i5 13400f
yaklaşık 15 dk Furmark testi yaptım cpu kullanımı yüzde 96 yı geçmedi yüzde yüz olmasada yüzde 96 iyi midir? hocamFurmark testi yapsana bi eğer orada da kullanmassa teknik bir arıza olabilir yani buradan çözüme ulaşamayacağın bir arıza
işlemci kullanımı yüzde 35-50 arası hocamHocam işlemci kullanımı ne durumda peki ?
Hocam başka oyunlarda deneyin bir de.yaklaşık 15 dk Furmark testi yaptım cpu kullanımı yüzde 96 yı geçmedi yüzde yüz olmasada yüzde 96 iyi midir? hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemci kullanımı yüzde 35-50 arası hocam
tamamdır agamHocam başka oyunlarda deneyin bir de.
bu arada cs de oyun esnasında yüzde 50 ama takım seçme tuşu yani m tuşuna bastığımda yüzde 90 a çıkıyo kapattığımda tekrar yüzde 50Hocam başka oyunlarda deneyin bir de.