GPU'Da Yazılımsal Bir Sorun Yaşıyorum!

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
5,657
Oyunda iken birden donuyor ve biraz zaman sonra masaüstüne atıyor arada siyah ekran altan yeşil ışık felan geliyor yeşil ışık oyundan atmasında oluyor oyundan kaynaklı olabilir sonra bu uyarıyı gösteriyor durum bu.
DDU ile driver sil tekrar yükle eski sürüme geç format at vb gibi şeyleri denedim parlak fikirleri olan arkadaşlar yardım edebilirmi?
Capture.PNG

Up up
Yeni üye olmasına rağmen sorununu düzgünce açıklayan üye 😍

Klasik AMD sürücüleri, kartınıza uygun en güncel WHQL sürücüyü AMD'nin sitesinden indirin.
Kartınız nedir?

Klasik AMD sürücüleri, kartınıza uygun en güncel WHQL sürücüyü AMD'nin sitesinden indirin.
Kartınız nedir?
rx 5500xt 8gb imzamda yazıyordu son sürümü kullanıyorum 1 ay öncesine kadar böyle bir şey yoktu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kartınız nedir?
hangi driver'ı indirmeliyim birsürü driver var sidete hangisi tam uyumda çalışır onu bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.

Kartınız nedir?
Yakın sıkıntıyı ben 1660 super ile yaşıyoum. Yeni aldığım sistem geldi sürücülerin en güncellerini kurdum silip tekrar kurdum eskisini kurdum, win 10 silip kurdum ama oyunda belli bir sıcaklığı geçince oyunu hata vermeden kapatıyor. Düşük yüksek gereksinimli oyun fark etmeksizin. Yardımcı olabilir misin abi?

rx 5500xt 8gb imzamda yazıyordu son sürümü kullanıyorum 1 ay öncesine kadar böyle bir şey yoktu

hangi driver'ı indirmeliyim birsürü driver var sidete hangisi tam uyumda çalışır onu bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.
21.2.3 sürümü indirmeniz lazım.

Bu hatayı almadan önce hangi sürücüyü kullanıyorsan onu kur.

Yakın sıkıntıyı ben 1660 super ile yaşıyoum. Yeni aldığım sistem geldi sürücülerin en güncellerini kurdum silip tekrar kurdum eskisini kurdum, win 10 silip kurdum ama oyunda belli bir sıcaklığı geçince oyunu hata vermeden kapatıyor. Düşük yüksek gereksinimli oyun fark etmeksizin. Yardımcı olabilir misin abi?
Geforce Experiance'de sürücüler kısmının ekran görüntüsünü atar mısın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,204,384
Üyeler
192,312
Son üye
ASTrok
Geri