grafik tablet önerisi ders için

Dragonman

80+
Reaksiyon skoru
56
Bütçe
600
merhaba arkadaşlar malum kitap fiyatları sıkıntılı bir şekilde zamlandı. elimde olan kitaplar bitince yeni kitaplar ve denemeler laızm olucak en azından bi kısmını masaüstüne grafik tablet baglayıp pdf den çözmek için grafik tablet araştırmasına girdim bütçem 500 600 civarı pdf üzerinden sayısal olarak sıkıntı yaşamadan çözüm yapabilicegim öneri bir grafik tabletiniz var ise bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

wacom wacom wacom
bu markadan şaşma bende var memnunum baya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tam modeli wacom one by small

ne kadara geliyor toplamda amazon yurtdışı galiba bu ürün türkiye'de 1 k dan aşagı fiyatına yok
Amazon prime alırsanız amazon prime fiyatı dahil 620TL hocam. Yabancı forumlara bakarsanız herkesin bu tableti övdüğünü görürsünüz. Diğer övülen tabletler (bkz. Wacom'un neredeyse tüm tabletleri) 1100-1200 TL'den başlıyor.

Amazon prime alırsanız amazon prime fiyatı dahil 620TL hocam. Yabancı forumlara bakarsanız herkesin bu tableti övdüğünü görürsünüz. Diğer övülen tabletler (bkz. Wacom'un neredeyse tüm tabletleri) 1100-1200 TL'den başlıyor.
şuan baktım 513 e geliyor bende kupondan dolayı ve dediginiz gibi cidden kaliteliymiş karşılaştırdım anladıgım kadarı ile çok sagolun bunu almakta karar kıldım vaktiniz için teşekkür ederim:)

merhaba arkadaşlar malum kitap fiyatları sıkıntılı bir şekilde zamlandı. elimde olan kitaplar bitince yeni kitaplar ve denemeler laızm olucak en azından bi kısmını masaüstüne grafik tablet baglayıp pdf den çözmek için grafik tablet araştırmasına girdim bütçem 500 600 civarı pdf üzerinden sayısal olarak sıkıntı yaşamadan çözüm yapabilicegim öneri bir grafik tabletiniz var ise bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
xp pen de bakabilirsin grafik tasarım illustrasyon için kullanıyorum

2. el wacom intous bakabilirsin one by smallda işini görür ama intous olan daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,430
Üyeler
187,051
Son üye
oguzhandnz
Geri