🪙 GRAM ALTIN REKOR KIRDI! 1.305 ₺ 🔥🔥

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,379

GRAM ALTIN GECE SAATLERİNDE REKOR KIRDI​

Dolar/TL'de yeni tarihi zirveye ulaşılması yurtiçinde altın fiyatlarında rekoru beraberinde getirdi. Saat 02.19 itibarıyla 1322 lirayı gören gram altın, şu saatlerde 1305 TL'den işlem görüyor.

IMG_20230531_101335.jpg

Güzel hergün dahada zenginleşiyorum

ABD'nin altını bu kadar baskılamasına rağmen ayrıca. Ons 2020 yılındaki fiyatıyla aynı...

Dolar/TL'de yeni tarihi zirveye ulaşılması yurtiçinde altın fiyatlarında rekoru beraberinde getirdi. Saat 02.19 itibarıyla 1322 lirayı gören gram altın, şu saatlerde 1305 TL'den işlem görüyor.

Alıntıyı görüntüle
Temmuza kadar durmasın iyice artsın hep bana mı girecek :) (düğünüm var )

Uygunsuz içerik

Ne var ne yok altına yatırmıştım. Cebimde 100 TL ile geziyorum ama olsun :peepo1:

ekleme yapmaya korkuyorum bi hamle yapıp indirirler sonrada mal mal gezerim diye AS D:AS: Sd 1100 den almıştım ekleme apmaya çekiniyorum açıkcası altın konusu şu indirilerden kastım doları baskılarlar sıkarlar diye mantık olarak altın döviz endeksli bilmiyorum bugün döviz yada altın niyetindeyim bekleyeceğim.
Ne var ne yok altına yatırmıştım. Cebimde 100 TL ile geziyorum ama olsun :peepo1:
Güzel hergün dahada zenginleşiyorum

Alıntıyı görüntüle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,605
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri