beritankorkusuz
80+ Silver
Dostlar sizce baynogameden vs steam gift olarak 120 130 tl ye gta5 mi alayım yoksa indirim bekleyeyim mi ?
Anladım teşekkür ederim umarım kısa süre içinde girerİndirim bekle yaza doğru girer
Her oyun için mi acaba pubg filanSteam'in yaz indirimleri Haziran ayında olucak bilginize...
kanka ramazan bayramında almıstım ben gecen sene 69 tl ye bekle bayramıDostlar sizce baynogameden vs steam gift olarak 120 130 TL ye gta5 mi alayım yoksa indirim bekleyeyim mi ?
Hangi oyunların indireme gireceğini bilmiyorum lakin 2 hafta önce PUBG 43.50 TL'ye düşmüştü.Her oyun için mi acaba PUBG filan
Pubg aldım geriye gta kaldıHangi oyunların indireme gireceğini bilmiyorum lakin 2 hafta önce PUBG 43.50 TL'ye düşmüştü.
Alma mayısın 24ü yada 22si gibi indirim var yarı fiyatına düşer büyük ihtimalle zamanını tam hatırlamasam da bu ayın 20 sinden sonra steamı takip et derimDostlar sizce baynogameden vs steam gift olarak 120 130 TL ye gta5 mi alayım yoksa indirim bekleyeyim mi ?
23 mayıs diye biliyorum ilkbahar indirimlerini o zaman girerSteam'in yaz indirimleri Haziran ayında olucak bilginize...