AlınmazMerhaba,
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition 385₺'ye Alınır mı?
steamde mi?Merhaba,
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition 385₺'ye Alınır mı?
Epic Games te kupon ile beraber bu fiyata iniyor.steamde mi?
The Last Of Us Part 1Beğenen pek görmedim ben, paranızı epicte daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz bence.
Alan wake 2, hogwarts legacy, god of war, uncharted 4 falan bakabilirsiniz hocam. Ana sayfada biraz dolaşırsanız illa ki ilginizi çeken başka bir oyuna denk geleceğinizi düşünüyorum.Epic Games te kupon ile beraber bu fiyata iniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
The Last Of Us Part 1
RDR 2
Spider-Man Remastered
Spider-Man Miles Moreles
Gibi oyunları bitirdim aktif olarak öneriniz varsa bekliyorum hocam.
Hogwarts ve God Of War'ı da bitirmiştim yazmamışım diğer oyunları inceleyeyim. Nedense Alan Wake 2 beni kendine çekmedi çok gerilimli olduğu için olabilirAlan wake 2, hogwarts legacy, god of war, uncharted 4 falan bakabilirsiniz hocam. Ana sayfada biraz dolaşırsanız illa ki ilginizi çeken başka bir oyuna denk geleceğinizi düşünüyorum.
Şu an unchartedı oynuyorum ve gayet keyifli bir oyun hocam tavsiye ederim. Alan wakei ben de oynamadım pek bir fikrim yok ama herkes çok beğendiği için söyleyeyim dedim.Hogwarts ve God Of War'ı da bitirmiştim yazmamışım diğer oyunları inceleyeyim. Nedense Alan Wake 2 beni kendine çekmedi çok gerilimli olduğu için olabilir