FERRUM
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Adam ya adam15 dakika beklersen sana Epic Games üzerinden 5 6 saat oynanmış hesabımı verebilirim.
Adam ya adam15 dakika beklersen sana Epic Games üzerinden 5 6 saat oynanmış hesabımı verebilirim.
Hayır var, ben veriyorum mesela. Kurallara bakarsan da öyle bir şey yazmıyor. Technopat'da değiliz. Sadece korsan link paylaşımı yasak.korsana destek yok burda malesef
Ben veriyorum kardeşim. Adamın ailesi felan izin vermiyorsa indirebilir. Burada sadece korsan link paylaşımı yasak. Öbür türlü yardım isteyen herkese yardımcı oluruz.korsana destek yok burda malesef
pAraN yoKsA oyNamA lNaHayır var, ben veriyorum mesela. Kurallara bakarsan da öyle bir şey yazmıyor. Technopat'da değiliz. Sadece korsan link paylaşımı yasak.
Sil tekrar yükle yapacak bir şey yokMerhaba. Kendim toyota supra hayranı olduğum için oyuna mod yüklemek istemiştim. Sanırım birkaç hatamdan dolayı oyunu bozmuş olabilirim.
Oyuna tıkladığımda birkaç hata alıyorum aşağıda bulabilirsiniz. (Video izleyip aynısını yapmama rağmen olmuyor .)
- Kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü steam_api64.dll bulunamadı. Programı yeniden yüklemek bu sorunu çözebilir.
- Tamamı işaretlediğimde ise
- Kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü GFSDK_ShadowLib.win64.dll bulunamadı. Programı yeniden yüklemek bu sorunu çözebilir.
- Tekrar tamama basıyorum bu sefer de
- Kod yürütülmesi devam edemiyor bink2w64.dll bulunamadı. Programı yeniden yüklemek bu sorunu çözebilir.
- Demektedir yardımlarınızı bekliyorum..
Acaba kuralları okudun mu?korsana destek yok burda malesef
Haklısınız üzgünümAcaba kuralları okudun mu?
13- İllegal, korsan içerik linki paylaşımı
Burda korsana destek yok yazmıyor sadece link paylaşımı yasak diyor
Bende korsan kullanıyorum zaten ama burda konuşmanın yasak olduğunu sanıyordumAcaba kuralları okudun mu?
13- İllegal, korsan içerik linki paylaşımı
Burda korsana destek yok yazmıyor sadece link paylaşımı yasak diyor