Neler Yeni

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Grand Theft Auto VI sızıntılarının Jason Schreier tarafından tamamen gerçek olduğu onaylandı yeni.
”Çok fazla şüphe olduğundan değil, ancak Rockstar kaynaklarıyla bu hafta sonu Grand Theft Auto VI sızıntısının gerçekten gerçek olduğunu doğruladım. Çekimler elbette erken ve bitmemiş. Bu, video oyunu tarihindeki en büyük sızıntılardan biri ve Rockstar Games için bir kabus.”
Mesaj otomatik birleştirildi:

NE !!!!!! hala inanmıyorsanız yorum yazmayacağım yeter.
Bu adam kim la koy Enis abinin videoyu bak nasıl inanıyorlar

Nyks91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Görkem Cebe
Ya inanmayan insanlar, cidden çok garip ve saçma derecede çocukça davranıyorsunuz. Videolarda var olan development araçları ve kullanılan kodlar vs hepsi gta5 + rdr2 tabanında da benzeri var olan şeyler. Oyun motoru ve UI'ları zaten birebir aynısı, bunları görmemek için ya "sal*k" ya da kör olmanız gerekiyor. Hem ayrıca 50dk sızıntı çıkması tam aksine daha gerçekçi, hiç bir insan evladı gerçek olmayan sızıntılar için 50dk ve hepsi birbiriyle bağlantılı bir video üstünde uğraşmaz. Sinematik videoları birleştirip 50dk yaparsın ya da başka oyunların geliştirme videolarını alıp birleştirip 50dk video yaparsın ama tüm videolar tamamen birbirleriyle bağlantılı ve hepsinde neyi amaçladıkları çok net açık.

Saatlerden öncesinden bile videoların ve sızıntıların gerçek olduğu ortadayken inanmayan insanların da "videolar çok sahte, gta5 modu gibi duruyor ama gerçek olursa da şaşırmam" diyor oluşu gerçekten çok komik ve çocukça.

Yıl olmuş 2022 ve hala oyunlar geliştirilirken grafikleri için en son uğraştıklarını bilmiyor oluşunuz inanılmaz ötesi. Grafikler için oyun çıktıktan sonra bile update gelebiliyor biliyorsunuz dimi? Ama fiziklerine devasa bir update geldiğini hiç gördünüz mü??

Son düzenleme:

99723

80+ Silver
Ya inanmayan insanlar, cidden çok garip ve saçma derecede çocukça davranıyorsunuz. Videolarda var olan development araçları ve kullanılan kodlar vs hepsi gta 5 + rdr2 tabanında da benzeri var olan şeyler. Oyun motoru ve UI'ları zaten birebir aynısı, bunları görmemek için ya "sal*k" ya da kör olmanız gerekiyor. Hem ayrıca 50dk sızıntı çıkması tam aksine daha gerçekçi, hiç bir insan evladı gerçek olmayan sızıntılar için 50dk ve hepsi birbiriyle bağlantılı bir video üstünde uğraşmaz. Sinematik videoları birleştirip 50dk yaparsın ya da başka oyunların geliştirme videolarını alıp birleştirip 50dk video yaparsın ama tüm videolar tamamen birbirleriyle bağlantılı ve hepsine neyi amaçladıkları çok net açık.

Saatlerden öncesinden bile videoların ve sızıntıların gerçek olduğu ortadayken inanmayan insanların da "videolar çok sahte, gta 5 modu gibi duruyor ama gerçek olursa da şaşırmam" diyor oluşu gerçekten çok komik ve çocukça.

Yıl olmuş 2022 ve hala oyunlar geliştirilirken grafikleri için en son uğraştıklarını bilmiyor oluşunuz inanılmaz ötesi. Grafikler için oyun çıktıktan sonra bile update gelebiliyor biliyorsunuz dimi? Ama fiziklerine update geldiğini hiç gördünüz mü??
Cyberbug 2077 neden hala bugfest olmasının sebebini de iyi açıklamışsınız bunlar cahil sabahtan beridir grafikler gelişecek arkadaşlar GTA VI çıktığında grafikleri RDR 2'den bile dahi iyi olacak diyorum yok mobil oyun diyen bile var ki ben ignore ettim bir noktadan sonra gülücük attılar paylaştığım her şeye çok garip tepkiler verdiler oyunun sızan erken geliştirme aşamasındaki videolarından nasıl grafik beklentileri var anlamıyorum bunlara GTA VI fragmanı diyeceksin 3-5 tane oyunun CGI videosunu koyacaksın arkaya da Gangsta's Paradise şarkısını koyacaksın inanırlar ona hahahahahah.

Son düzenleme:

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
29,3k hit almışsın hocam etkileşime bak nice

Ya inanmayan insanlar, cidden çok garip ve saçma derecede çocukça davranıyorsunuz. Videolarda var olan development araçları ve kullanılan kodlar vs hepsi gta5 + rdr2 tabanında da benzeri var olan şeyler. Oyun motoru ve UI'ları zaten birebir aynısı, bunları görmemek için ya "sal*k" ya da kör olmanız gerekiyor. Hem ayrıca 50dk sızıntı çıkması tam aksine daha gerçekçi, hiç bir insan evladı gerçek olmayan sızıntılar için 50dk ve hepsi birbiriyle bağlantılı bir video üstünde uğraşmaz. Sinematik videoları birleştirip 50dk yaparsın ya da başka oyunların geliştirme videolarını alıp birleştirip 50dk video yaparsın ama tüm videolar tamamen birbirleriyle bağlantılı ve hepsinde neyi amaçladıkları çok net açık.

Saatlerden öncesinden bile videoların ve sızıntıların gerçek olduğu ortadayken inanmayan insanların da "videolar çok sahte, gta5 modu gibi duruyor ama gerçek olursa da şaşırmam" diyor oluşu gerçekten çok komik ve çocukça.

Yıl olmuş 2022 ve hala oyunlar geliştirilirken grafikleri için en son uğraştıklarını bilmiyor oluşunuz inanılmaz ötesi. Grafiklere için oyun çıktıktan sonra bile update gelebiliyor biliyorsunuz dimi? Ama fiziklerine devasa bir update geldiğini hiç gördünüz mü??
hocam çok sert ve temiz açıklama teşekkür ederim.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Şuanda Çok eksiği var gibi görünüyor. hele ki cover alırken kusasım geldi .d ama inşallah iyi bir oyun olur. tahmini çıkış fiyatı bence 600 tl gibi bir fiyat olur.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Oyunun bu sekilde çıkacağını sanıp mekaniklere laf söyleyenler falan var yazık

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Şuanda Çok eksiği var gibi görünüyor. hele ki cover alırken kusasım geldi .d ama inşallah iyi bir oyun olur. tahmini çıkış fiyatı bence 600 TL gibi bir fiyat olur.
Enis kirazoğlu da diyordu, görüntüler 2019 2020ye ait olabilir diye. Eğer öyleyse şuan bir aşamaya gelmiştir. Bu yılın sonunda belki fragman gelir. Ya da yakın bir zamanda.

99723

80+ Silver
Ayn öyle bence yaşları çok küçük 15 falan max ben öyle düşünüyorum iyimser düşüncelerim bunlar hahahahahah

Enis kirazoğlu da diyordu, görüntüler 2019 2020ye ait olabilir diye. Eğer öyleyse şuan bir aşamaya gelmiştir. Bu yılın sonunda belki fragman gelir. Ya da yakın bir zamanda.
Evet 3080 falan da var kartlarda test edilirken sızan oynanış videoların da.
Alıntıyı görüntüle

• Beğen
Reaksiyonlar: Krom

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
inşallah 2 sene kadar ertelenmez.

Ayn öyle bence yaşları çok küçük 15 falan max ben öyle düşünüyorum iyimser düşüncelerim bunlar hahahahahah

Evet 3080 falan da var kartlarda test edilirken sızan oynanış videoların da.
bu şekilde çıkmayacağını biliyorum şuandaki hali çok kötüymüş diyorum keşke okuyabilsen(iz)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,671
Üyeler
162,851
Son üye
vPhoenix
Top Bottom