Neler Yeni

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

ehmedo13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
Mobil oyun gibi bu ne
Ya reis daha oyunun çıkmasına 2 3 yıl var siz niye şimdi çıkmış gibi konuşuyorsunuz.
Hem Rockstar Games test için GTX 1060 ekran kartını kullanacağını düşünmüyorum derken başka bir videoda da rtx 2060 var anlamadım vallahi.

ben inandim sahsen inanilmaz grafikler beklemeyin onlinedan deli gibi para kazaniyorlar olabildigince fazla insanin oynayabilmesi icin optimizasyonun da iyi olmasi lazim oyuzden grafikler rdr 2 den biraz daha iyi olur zaten onun da sistem gereksinimleri cok fazla degildi

99723

80+ Silver
90 tane video sızdı inanılmaz oyun tarihin de en büyük sızıntılardan biri GTA VI sızıntısı olabilir.

99723

80+ Silver
Grand Theft Auto VI sızıntılarının Jason Schreier tarafından tamamen gerçek olduğu onaylandı yeni.
”Çok fazla şüphe olduğundan değil, ancak Rockstar kaynaklarıyla bu hafta sonu Grand Theft Auto VI sızıntısının gerçekten gerçek olduğunu doğruladım. Çekimler elbette erken ve bitmemiş. Bu, video oyunu tarihindeki en büyük sızıntılardan biri ve Rockstar Games için bir kabus.”

tunazadeeq

80+ Bronze
Ya reis daha oyunun çıkmasına 2 3 yıl var siz niye şimdi çıkmış gibi konuşuyorsunuz.
Hem Rockstar Games test için GTX 1060 ekran kartını kullanacağını düşünmüyorum derken başka bir videoda da rtx 2060 var anlamadım vallahi.
Usta ciddi söylemedim zaten

99723

80+ Silver
rockstarın böyle bir şey çıkartması bence mümkün değil. Rockstarın çıkardığı her oyun kendi döneminde devrim niteliğindedir. Gta 5 motorunu cartını curtunu kullanarak bait atmışlar diye yorumladım.
Grand Theft Auto VI sızıntılarının Jason Schreier tarafından tamamen gerçek olduğu onaylandı yeni.
”Çok fazla şüphe olduğundan değil, ancak Rockstar kaynaklarıyla bu hafta sonu Grand Theft Auto VI sızıntısının gerçekten gerçek olduğunu doğruladım. Çekimler elbette erken ve bitmemiş. Bu, video oyunu tarihindeki en büyük sızıntılardan biri ve Rockstar Games için bir kabus.”
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnandırıcı gelmedi.
NE!!!!!! hala inanmıyorsanız yorum yok yeter.

Top Bottom